Το Volkswagen Golf R Mk7 κατασκοπεύει το Undisued

Το επόμενο γκολφ Volkswagen έχει αποκαλυφθεί μπροστά από το μεγάλο ντεμπούτο του στο Παρίσι. Έτσι, τώρα ξέρουμε τι μοιάζει με το συμβατικό αυτοκίνητο, τα πρωτότυπα για το επόμενο VW Golf R έχουν αρχίσει να ρίχνουν τη μεταμφίεση τους.
Αυτές οι εικόνες επιβεβαιώνουν ότι το επόμενο γκολφ υψηλής απόδοσης R θα συνεχίσει όπου το παλιό μοντέλο έφυγε, χρησιμοποιώντας μια λεπτή ενισχυμένη bodykit, μεγαλύτερες προσλήψεις στον προφυλακτήρα και δίδυμες προσαρμογές για την εξάτμιση στο πίσω μέρος.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Όπως και το προηγούμενο Golf R, το νέο μοντέλο θα χρησιμοποιήσει έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 2.0 λίτρων. Όμως, ενώ το Golf R Mk6 χρησιμοποίησε πραγματικά μια τροποποιημένη έκδοση του προηγούμενου κινητήρα EA113 του MK5 Golf GTI για να διατηρήσει το κόστος ανάπτυξης κάτω, το νέο αυτοκίνητο θα πάρει τον τρέχοντα κινητήρα EA888 που αναπτύχθηκε από την Audi.
Αυτό υποδεικνύει ότι το Golf R θα επωφεληθεί από την τεχνολογία χρονισμού της Audi Direct Injection και Valvelift, η οποία προορίζεται να βοηθήσει στην αύξηση της ροπής αλλά όχι σε βάρος των εκπομπών.
Επομένως, περιμένετε μια ισχύ εξόδου περίπου 276bhp – από το σημερινό 266bhp – με την κατανάλωση καυσίμου που απαιτείται από περίπου 36mpg, από τα σημερινά 33,2 mpg για ένα χειροκίνητο αυτοκίνητο εξοπλισμένο με κιβώτιο ταχυτήτων.
Η ισχύς θα εξακολουθεί να πηγαίνει και στους τέσσερις τροχούς μέσω είτε ενός χειροκίνητου έξι ταχυτήτων είτε ενός προαιρετικού κιβωτίου ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη DSG. Το τελευταίο θα πάρει επτά ταχύτητες, αντικαθιστώντας το τρέχον εξατάχυτο DSG.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *