Το νέο Ford Mustang κάνει το ντεμπούτο της οθόνης SPEED

Το Ford Mustang, έχοντας μόλις κάνει το ντεμπούτο του στο Metal στο 2014 Detroit Motor Show, θα κάνει το ντεμπούτο του μεγάλης οθόνης στην επερχόμενη ανάγκη για ταινία ταχύτητας, ON 14 Μαρτίου.
Στην εξαιρετικά αναμενόμενη ανάγκη για ταινία ταχύτητας, βασισμένη στην σειρά ηλεκτρονικών τεχνών (EA), το Ford Mustang θα οδηγηθεί από το σπάσιμο του κακού ηθοποιού Aaron Paul.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Αυτή θα είναι η πρώτη εμφάνιση στην οθόνη της ολοκαίνουργιας, επόμενης γενιάς Ford Mustang. Η τρέχουσα έκδοση του διάσημου αμερικανικού μυϊκού αυτοκινήτου παίρνει ένα φρέσκο ​​σχέδιο, νέους κινητήρες αποδοτικής από καύσιμα και πρόκειται να χτυπήσει τις ακτές του Ηνωμένου Βασιλείου μέχρι τις αρχές του 2015.
• ανάγκη για ταχύτητα: Ανασκόπηση αντιπάλων
Λέγεται ότι είναι μικρότερο και πιο κοντά στο πνεύμα στο αρχικό Ford Mustang του 1964 – ένα αυτοκίνητο που έκανε το δικό του ντεμπούτο στην οθόνη στο James Bond Classic, Goldfinger.
Το ντεμπούτο στην οθόνη σηματοδοτεί κάτι με ορόσημο για το Ford Mustang – το IMDB έχει καταγράψει εξαιρετικές 3.200 εμφανίσεις μέχρι σήμερα του αυτοκινήτου σε όλη την ταινία και την τηλεόραση. Το δημοφιλές μυϊκό αυτοκίνητο έχει ακόμη και τη δική του σελίδα στο IMDB, το οποίο κάλεσε τις προσπάθειες πάνω από 100 συνεισφέροντες για να καταρτίσει το τεράστιο ποσό των καταχωρήσεων.
Ανάγκη για ταινία ταχύτητας
Η ανάγκη για ταχύτητα είναι μια επερχόμενη αμερικανική ταινία δράσης του 2014, βασισμένη στη σειρά βιντεοπαιχνιδιών της EA με το ίδιο όνομα. Ο Aaron Paul ασχολείται με τον ηγετικό ρόλο και μερικοί θα μπορούσαν να τον αναγνωρίσουν από τη σειρά HIT Breaking Bad, όπου έπαιξε τον χαρισματικό έμπορο ναρκωτικών Jesse Pinkman.
Η EA συνεργάστηκε με το Dreamworks Studios στο Buy για να δημιουργήσει μια ταινία για την ανάγκη για ταχύτητα, αλλά ένα πρωτότυπο σενάριο γράφτηκε για την ταινία, οπότε δεν είναι ακριβές αντίγραφο του παιχνιδιού.
Ανάγκη για ταχύτητα βιντεοπαιχνιδιού
Η ταινία βασίζεται στο βιντεοπαιχνίδι που χρειάζεται για ταχύτητα. Μια σειρά αγωνιστικών βιντεοπαιχνιδιών που καλύπτουν διάφορες δόσεις για να συμπεριλάβουν δημοφιλείς τίτλους όπως η ανάγκη για ταχύτητα: αντιπάλους, ανάγκη για ταχύτητα: Πολύ επιθυμητή και ανάγκη για ταχύτητα: World.
• Το Ford Mustang 2015 αποκαλύφθηκε στο Ντιτρόιτ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *