Τα ηλεκτρικά έξοδα που τροφοδοτούνται με ηλιακή ενέργεια θα χρεώνουν EVs σε 10 λεπτά

Οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα μπορούν να επαναφορτίσουν τα οχήματά τους σε τόσο 10 λεπτά χάρη σε ένα νέο δίκτυο ηλιακών τροφοδοτούμενων προβλέψεων.
Το Gridserve έχει ήδη εξασφαλίσει τις πρώτες 80 ηλεκτρικές τοποθεσίες πρόβλεψης κάτω από επένδυση ύψους £ 1 δισ., Με τα πρώτα προβλέπεδα να αναπτύσσονται στο York και στο Hull αργότερα φέτος.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Ο μεγαλύτερος δημόσιος ηλεκτρικός αυτοκινητόδρομος του Ηνωμένου Βασιλείου εγκατεστημένος στο Milton Keynes
Τελικά, θα υπάρχουν πολύ περισσότερα από 100 τοποθεσίες σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου οι οδηγοί θα έχουν πρόσβαση σε γρήγορους φορτιστές με ποσοστό ύψους 500kW. Για σύγκριση, το δίκτυο Supercharger της Tesla προσφέρει ποσοστό 120kW, με αναβάθμιση σε 250kW στο δρόμο.
Κάθε πρόβλεψη θα περιλαμβάνει 24 κόλπους, με καθορισμένες ζώνες τόσο για ιδιωτικά όσο και για οχήματα στόλου. Τα περισσότερα από αυτά θα μπορούν να χρεώνουν σε λιγότερο από μισή ώρα και οι οδηγοί θα μπορούν να κάνουν κράτηση φορτιστή σε πρόοδο χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή smartphone.
Επιπλέον, η εφαρμογή θα επιτρέψει στα άτομα να πληρώσουν για υπηρεσίες επιτόπου, όπως καταστήματα, εστιατόρια, σούπερ μάρκετ και καφέ.
Το Gridserve θα κατασκευάσει επίσης αρκετές ηλιακές εκμεταλλεύσεις ως μέρος της υπόσχεσής του ότι το 100 % της ηλεκτρικής ενέργειας θα είναι “πράσινο και χαμηλό κόστος”.
Οι ακριβείς λεπτομέρειες τιμολόγησης για τα προβλέψεις δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, αλλά η επιχείρηση δηλώνει ότι θα είναι “ανταγωνιστικά και συμπληρωματικά με τη χρέωση στο σπίτι και τον προορισμό”.
Ο Toddington Harper, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Gridserve, δήλωσε ότι οι πρώτες 50 ηλεκτρικές προβολές θα λειτουργούν “μέσα σε πέντε χρόνια”.
• Απαγόρευση υβριδίων plug-in από τους Bay Garging, λένε εμπειρογνώμονες
Δήλωσε ότι η εταιρεία επιθυμεί να «κάνει τα ηλεκτρικά οχήματα φόρτισης τόσο εύκολη όσο η χρήση σταθμών βενζίνης», αντιμετωπίζοντας τις ανησυχίες των οδηγών σχετικά με τις πρακτικές ιδιότητες της ύπαρξης ηλεκτρικού αυτοκινήτου.
“Σχεδιάζουμε να εξαλείψουμε οποιοδήποτε άγχος φάσματος ή χρέωσης με την οικοδόμηση ενός δικτύου σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, των ολοκαίνουργιων ηλεκτρικών προβλέψεων, τα οποία θα διευκολύνουν και φθηνότερα τη χρήση ενός ηλεκτρικού οχήματος από μια εναλλακτική λύση βενζίνης ή ντίζελ”, πρόσθεσε.
Σας αρέσει ο ήχος των προβλέψεων ηλιακής φόρτισης; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *