“Το JLR χρειάζεται απεγνωσμένα μια σειρά από μικρότερα αυτοκίνητα και SUV”

Είμαστε μόλις ένα μήνα μέχρι το 2020, αλλά είναι ήδη σαφές ότι αυτό θα είναι το έτος του Carlos. Ο πρώτος (Ghosn) είναι το κακό αγόρι που γεννήθηκε στη Βραζιλία, ο οποίος, μέχρι πρόσφατα, ήταν ο κοριτσίστικος νονός της συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi. Αλλά μετά από να πηδήσει £ 9 εκατομμύρια εγγύηση (που πρέπει να έχει βλάψει) και να πάει στο τρέξιμο στη Sunny Beirut, κατέχει σήμερα τον αμφίβολο τίτλο του πιο διάσημου διεθνούς φυγόδικου παγκοσμίως. Ποτέ δεν έχει περάσει μέχρι στιγμής ένας παγκόσμιος εκτελεστικός της αυτοκινητοδρόμησης, τόσο γρήγορα, τόσο σκληρά, τόσο αιματηρά οδυνηρά.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Ο άλλος Carlos (Tavares) είναι το πορτογαλικό σούπερ σταρ που απολαμβάνει τη ζωή ως τον γοητευτικό και ηρεμιστικό, λιγότερο-είναι-more πρόεδρος του Groupe PSA. Ο 61χρονος Portugezer βρίσκεται επί του παρόντος στο τρέξιμο για τον τίτλο του μεγαλύτερου επικεφαλής της βιομηχανίας αυτοκινήτων στον κόσμο, κυρίως επειδή είναι ο αρχιτέκτονας της συγχώνευσης μεταξύ PSA και FCA. Το μέλλον του είναι τόσο φωτεινό όσο το Ghosn είναι ζοφερό.
Καθώς ο πατέρας και η φιγούρα της νέας οικογένειας, ο Tavares γνωρίζει ότι τα τέσσερα μέλη του Clan είναι τα φυσικά του παιδιά: Peugeot και Citroen, ακολουθούμενοι από τους υιοθετημένους Fiat και Chrysler. Αλλά σχεδόν δώδεκα πιο αδελφή μάρκες – συμπεριλαμβανομένων των Abarth, Aixam, Alfa Romeo, Dodge, DS, Jeep, Lancia, Maserati, Opel, Ram, Vauxhall και άλλοι, ενδεχομένως – απαιτούν επίσης τις γονικές δεξιότητές του και την εμπειρία του. Και οι πλούσιοι κινεζικοί παππούδες (dongfeng) χρειάζονται και λίγο TLC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *