“Η σειρά Icona της Ferrari θα μπορούσε να είναι η τελευταία ευκαιρία για τις τεχνολογίες που έχουν διαμορφώσει την κληρονομιά της επιχείρησης”

τα καλύμματα έρχονται μακριά? Η εκπληκτική Daytona SP3 της Ferrari παρουσιάζεται μπροστά σας. Σας λένε ότι η παραγωγή είναι 599 οχήματα. Η τιμή είναι περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ, ή £ 2 εκατ. Μέχρι τη στιγμή που λαμβάνονται υπόψη οι φόροι του Ηνωμένου Βασιλείου. Και η πρώτη ερώτηση που εισέρχεται στο κεφάλι σας είναι: Γιατί μόνο το 599;
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Είναι ίσως ένα μέτρο για το πόσο άνετα είναι η Ferrari τώρα με τη δική της κληρονομιά ότι η τρίτη δημιουργία Icona – το πρώτο αυτοκίνητο από την εταιρεία που ονομάζεται Daytona – είναι πολύ πιο πειστική από τα Monza SP1 και SP2 που ξεκίνησε τη σειρά. Είναι ένα απλά υπέροχο κομμάτι του σχεδιασμού στη μεταλλική κατασκευή αιχμής που αναμειγνύεται με παθητική αεροδυναμική (χωρίς κινούμενα πτερύγια εδώ, σας ευχαριστώ) και δεκάδες μικρά νεύματα σε κλασικούς αθλητικούς πρωτότυπους δρομείς της δεκαετίας του εξήντα. Το αφεντικό του Ferrari Flavio Manzoni λέει ότι τα αυτοκίνητα Icona πρέπει να αναφέρουν “παρελθόν, παρόν και μέλλον” – και το SP3 σίγουρα το κάνει αυτό.

Η νέα μεσαία μηχανική Ferrari Daytona SP3 φτάνει με 829bhp V12

Ότι το V12 6,5 λίτρων του αυτοκινήτου έχει μερικές ακόμη ιπποδύναμη από ό, τι ακόμη και το 812 Competizione (καθιστώντας αυτό το πιο ισχυρό συμβατικά τροφοδοτημένο Ferrari ποτέ) είναι το είδος του γεγονότος ότι οι πλούσιοι συλλέκτες περιστρέφονται. Αλλά μας είπαν ότι περίπου 300 από αυτούς επισκέφθηκαν το ίδιο αρχοντικό στα περίχωρα της Φλωρεντίας, όπου το αυτοκίνητο μας δείχθηκε σήμερα το απόγευμα και ότι μερικοί μετακινήθηκαν σχεδόν σε δάκρυα από το μείγμα των καμπυλών της Daytona και των τραγανών γραμμών περισσότερο από το Μηχανική κάτω από αυτά. Ήταν ένα έργο με επικεφαλής την ομάδα σχεδιασμού του Manzoni – αν και με τη διαβεβαίωση ενός σασί Laferrari ως σημείο εκκίνησης – και είναι ακόμα πιο λαμπρό γι ‘αυτό.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *