Αποκλειστική: Η πολυτελής επανεμφάνιση της Jaguar για να ξεκινήσει από £ 100k

Jaguar Land Rover CEO Thierry Bolloré έχει λάμψει νέο φως στα σχέδιά του για να ανακαλύψει την Jaguar ως μάρκα πολυτελείας.
Η τεχνική “Reimagine” του Bolloré έχει ήδη αποκαλύψει σχέδια για την επανατοποθέτηση της Jaguar και την πάλη του Electric με μια εντελώς νέα γκάμα προϊόντων που φτάνει από το 2025. Αλλά στην πρώτη του συνέντευξη, επειδή αναλαμβάνει την JLR τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Bolloré δήλωσε στο Car Express ότι ο αρχικός σχεδιασμός Η εργασία για μια νέα οικογένεια Jaguars έχει ολοκληρωθεί και ότι η μάρκα θα ανταγωνιστεί την Bentley, με τιμές στην περιοχή των £ 100.000.

Jaguar να πάει all-ηλεκτρικό από το 2025 με τον αντίπαλο μοντέλο Tesla Model 3

Η Auto Express κατανοεί ότι η νέα οικογένεια Jaguar είναι πιθανό να περιλαμβάνει τρία ολοκαίνουργια μοντέλα, που αναμένεται να είναι μερικά crossovers και ένα αθλητικό αυτοκίνητο δύο πόρτας.
Και ο Bolloré επιβεβαίωσε ότι με το σχεδιασμό της οικογένειας υπέγραψε, η δουλειά της εξεύρεσης μιας κατάλληλης πλατφόρμας ηλεκτρικής αυτοκινητοβιομηχανίας βρίσκεται σε εξέλιξη.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Ο Bolloré, μαζί με τον επικεφαλής δημιουργικό υπάλληλο JLR Gerry McGovern, έχει ένα σαφές όραμα για το τι υπονοεί η πολυτέλεια για το νέο Jaguar. «Λέμε σύγχρονη πολυτέλεια», μας λέει.
“Έτσι πρώτα είναι τιμή. Η πολυτέλεια ξεκινάει μακριά από £ 100.000. Και τότε η σύγχρονη πολυτέλεια, για εμάς, είναι κάτι που είναι απίστευτα αναγωγικό, το οποίο τοποθετείται με τρόπο που ταιριάζει με την Jaguar από την άποψη της βελτίωσης, όσον αφορά τη νεωτερικότητα, όσον αφορά τη μηχανική, όσον αφορά τις τεχνολογίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *