Ο καθορισμός δρόμων στην Αγγλία και την Ουαλία θα κοστίσει £ 10δις

θα κοστίσει σχεδόν £ 10δις σταθεροποιούν τους δρόμους της Αγγλίας και της Ουαλίας, σύμφωνα με νέα στοιχεία.
Τα στοιχεία από την ετήσια έρευνα της τοπικής διοίκησης (συναγερμός) της Βιομηχανίας της Βιομηχανίας (AIA) υποδεικνύουν ότι το κόστος αποκατάστασης των δρόμων στην Αγγλία και την Ουαλία σε ένα “λογικό, σταθερό κράτος” θα ήταν περίπου 9,79 δισ. £ – που είναι £ 69,9 εκατομμύρια ανά £ ανά ανά Τοπική αρχή στην Αγγλία (εκτός του Λονδίνου), £ 31,9 εκατομμύρια στο Λονδίνο και £ 36,3 εκατ. Στην Ουαλία.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Πώς να διεκδικήσετε ζημιά στο αυτοκίνητό σας
Η έρευνα αναφέρει ότι οι ετήσιοι προϋπολογισμοί συντήρησης αυτοκινητοδρόμων των τοπικών αρχών έχουν ενισχυθεί κατά σχεδόν 20 % για δεύτερη συνεχή χρονιά – από 20,6 εκατομμύρια λίρες στερλίνες ανά αρχή τον Μάρτιο του 2018 σε 24,5 εκατομμύρια £ το Μάρτιο του 2019 – συμπεριλαμβανομένου ενός μεριδίου 420 εκατομμυρίων £ που διατέθηκαν σε συμβούλια στην Αγγλία στον προϋπολογισμό του Νοεμβρίου του 2018.
Παρά το γεγονός ότι τα επιπλέον χρήματα φαίνεται να σταματούν ακόμη μεγαλύτερη μείωση της ποιότητας του δρόμου, όμως, το εφάπαξ κόστος που συνεχίζει να αυξάνεται.
Η έρευνα συναγερμού 2019 ολοκληρώθηκε κατά 64 % των αρχών που ήταν υπεύθυνες για τους δρόμους στην Αγγλία και την Ουαλία. Ανέφεραν ότι, κατά μέσο όρο, το 55 % των ετήσιων προϋπολογισμών συντήρησης των αυτοκινητοδρόμων δαπανάται για το οδόστρωμα.
Επίσης, αποκαλύφθηκε σημαντική ανισότητα στη χρηματοδότηση, με ορισμένες τοπικές αρχές να λαμβάνουν το ισοδύναμο £ 90.000 ανά μίλι από τα μεμονωμένα δίκτυά τους, ενώ άλλοι πήραν μόνο £ 9.000 ανά μίλι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *