Η Mercedes A45 AMG κατασκοπεύει

το νεότερο και το μικρότερο μέλος της οικογένειας AMG έχει σπάσει στο δρόμο φορώντας πολύτιμη μικρή μεταμφίεση. Τώρα επιβεβαιώθηκε ως A45 AMG, η καυτή καμπύλη θα πάρει τον αγώνα για το BMW 135I και Audi RS3.
Κοιτάξτε πέρα ​​από την επένδυση και μπορείτε να δείτε έναν μπροστινό προφυλακτήρα, καθώς και χοντροκομμένα πλευρικά περβάζια και χαμηλότερο ύψος βόλτας. Στο πίσω μέρος ένας μεγαλύτερος προφυλακτήρας και ένα σύνολο δίδυμων εξαγωγών είναι απλά ορατά μέσα από την καμουφλάζ.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Ταυτόχρονα, οι εικόνες αυτές λήφθηκαν, η Mercedes ήταν απασχολημένη αποκαλύπτοντας επίσημες λεπτομέρειες για το A45 σε ειδική εκδήλωση στο Affalterbach που γιορτάζει την 45η επέτειο της AMG.
Όπως αναμενόταν, το Entsing θα είναι μια υπερτροφοδοτημένη μονάδα 2,0 λίτρων, με 321bhp να την καθιστά την μεγαλύτερη ισχύ ανά λίτρο ικανότητας οποιασδήποτε κινητήρια παραγωγής του mainstream στον κόσμο. Ο χειροτεχνικός κινητήρας θα διαθέτει ένα turbo turbo και ένα καινοτόμο σύστημα επαγωγής για να βοηθήσει στη μείωση της καθυστέρησης και να ακονίσει την απόκριση του γκαζιού.
Η μέγιστη ροπή θα είναι πάνω από 400nm και θα αποσταλεί και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός συστήματος Haldex ικανό να εκτρέψει σχεδόν το 100 % του πίσω όταν απαιτείται. Η μέγιστη ροπή θα φτάσει τόσο χαμηλά όσο και 2.000 σ.α.λ. και θα συνεχιστεί μέχρι τα 5.000 σ.α.λ. και με συνολικό βάρος περίπου 1.500kg, ο χρόνος των 0-62 μίλια / ώρα θα πρέπει να βρίσκεται στην περιοχή των πέντε δευτερολέπτων.
Οι τιμές για το A45 AMG δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, αλλά αναμένουν να πληρώσουν περίπου £ 35.000 όταν θα κυκλοφορήσουν αργότερα φέτος.
Η AMG ανακοίνωσε επίσης ότι θα εισαγάγει άλλα οκτώ νέα αυτοκίνητα τα επόμενα πέντε χρόνια, τρία από τα οποία θα βασίζονται στην οικογένεια Α, με κάθε νέο μοντέλο ελαφρύτερο από αυτό που αντικαθιστά. Μέχρι το 2017 αναμένει να αυξήσει τις ετήσιες πωλήσεις από τον τρέχοντα αριθμό 20.000 σε πάνω από 30.000 μονάδες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *