Το Hardcore McLaren 675LT καταιγίδες στη Γενεύη

Η νέα 675LT του McLaren έχει πάρει υπερηφάνεια για την τοποθεσία της McLaren στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Με βάση τα σημερινά 650s, ο νεοφερμένος είναι πολύ πιο επικεντρωμένος, ισχυρός και ελαφρύτερος καθώς και στοχεύει στην Ferrari 458 Speciale. Το 675LT διατιμάται σε £ 259.500 καθώς και η παραγωγή περιορίζεται αυστηρά σε 500 μονάδες παγκοσμίως.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Καθισμένος πάνω από το McLaren 650s, το όνομα του 675 ‘longtail’ αναφέρει το F1 GTR Longtail οχήματος της εταιρείας Woking που κυριάρχησε στη δεκαετία του ’90. Ο νεοφερμένος έχει αναδιαμορφωθεί ολοκληρωτικά, με το ένα τρίτο των τμημάτων του προσαρμοσμένα ώστε να ταιριάζει με την πολύ πιο επικεντρωμένη στο κομμάτι της φύσης.
22
Σχετικά με τη διαφήμισή μας adsclose

Οι οπτικές ενημερώσεις για τη δεκαετία του ’50 δεν είναι επαναστατικές, με ένα λεπτό αναμορφωμένο μπροστινό προφυλακτήρα που διαθέτει ένα νέο διαχωριστή μπροστινών ινών άνθρακα. Στο πίσω μέρος έχει προστεθεί ένα παρατεταμένο ενεργό airbrake “Longtail”, το οποίο είναι 50 τοις εκατό μεγαλύτερο από ό, τι πριν για την ενισχυμένη πτώση, ενώ υπάρχουν μεγαλύτερες διπλή πρόσληψη αέρα στις πλευρές.
Το σώμα άνθρακα καθώς και το σώμα αλουμινίου της δεκαετίας του ’50 έχει πλέον επανασχεδιαστεί πλήρως με ελαφρές ίνες άνθρακα, με αποτέλεσμα τη μείωση του βάρους 100kg. Ότι, καθώς και η νέα εξάτμιση τιτανίου φέρνει το ξηρό βάρος του McLaren 675LT σε 1.230kg, καθιστώντας το 60kg ελαφρύτερο από το 458 Speciale.
22

Η ισχύς από το 3,8 λίτρων Twin-Turbo V8 ενισχύεται από 641bhp σε 666bhp, ενώ η ροπή ενισχύεται στα 700Nm. Το McLaren δηλώνει ότι το 50 % των εσωτερικών σταθμών από τον κινητήρα της δεκαετίας του ’50 έχουν αντικατασταθεί, με νέους στροβίλους, μια νέα πολλαπλή εξάτμισης καθώς και αναβαθμισμένες κεφαλές κυλίνδρων που προστέθηκαν όλα.
Το αποτέλεσμα είναι 0-62 μίλια / ώρα σε 2,9 δευτερόλεπτα, καθώς και μέγιστη ταχύτητα 205 μίλια / ώρα-0,1 δευτερόλεπτα καθώς και 3 μίλι / ώρα ταχύτερη από τον αντίπαλο του 458 Speciale. Μια ακόμη ορατή βελτίωση είναι ο χρόνος 0-124mph, η οποία κόβεται από 8,4 δευτερόλεπτα στη δεκαετία του ’50 έως μόλις 7,9 δευτερόλεπτα.
22
Σχετικά με τη διαφήμισή μας adsclose

Οι τροποποιήσεις συνεχίζονται στο εσωτερικό, με την McLaren να προσθέτει ένα ζευγάρι καθισμάτων δοχείων από ανθρακονήματα που προέρχονται από P1 που κόβονται σε Alcantara στην καμπίνα εστιασμένη σε σοφέρ. Το 675LT θα παρέχεται σε πέντε προδιαγραφές ‘by McLaren’ με τα αντίστοιχα εσωτερικά καθώς και εξωτερική επένδυση.
Τώρα ανακαλύψτε για το άλλο τεράστιο όχημα αποκαλύπτει στο 2015 Geneva Motor Show.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *