90 εκατομμύρια οχήματα ετησίως δεν πηγαίνουν μακριά όταν ο πληθυσμός είναι 7,4 δισ.

η συμμόρφωση με τους αριθμούς είναι εντυπωσιακό … όσο τρομακτικό. Οι άνθρωποι της παγκόσμιας αγοράς κινητήρων έπρεπε να ξεπεράσουν τον αιώνα για να αναπτύξουν ετήσια παραγωγή αυτοκινήτων από 0-60 εκατομμύρια.
Αλλά χρειάστηκε μόνο τα τελευταία έξι χρόνια για να αυξηθεί το ποσοστό των 60 μέτρων κατά περίπου 50 τοις εκατό σε σχεδόν 90 μέτρα. Πώς είναι αυτό για αποτελεσματικά εργοστάσια καθώς και για εργαζόμενους;
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Τα διεθνή δεδομένα της αγοράς αυτοκινήτων ήσυχα – σχεδόν απολογητικά – εκτεθειμένα τις τελευταίες ημέρες αποδεικνύουν ότι το 2009 το όχημα, καθώς και η υπηρεσία φορτηγών ήταν γεμάτη με τον εαυτό του καθώς δημιούργησε 61,6M αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια του έτους. Το 2015, έγιναν 90,6 εκατομμύρια! Όπως και, παρόλο που αυτό αντιπροσωπεύει θεαματική ανάπτυξη (47 % συν) για ένα απλό 72 μήνες, οι ισχυρότεροι καθώς και πολλοί κατασκευαστές κατασκευαστών, καθώς και χώρες που τους κρατούν ελάχιστα ζεσταίνουν.
Πέρυσι, η Κίνα ανέπτυξε πολύ περισσότερα από 2 εκατομμύρια το μήνα για να καταλήξει να είναι 24,5 εκατομμύρια ετησίως που παράγει έθνος. Η Αμερική (12μ) κήρυξε την υποδοχή επιλαχόντες, ωστόσο πρέπει να αισθανθεί ότι αν δεν μπορούσε να δημιουργήσει τα μισά οχήματα, καθώς και τα φορτηγά που οι Κινέζοι έσπευσαν. Η Ιαπωνία (9,3 μ.), Η Γερμανία (6μ) καθώς και η Νότια Κορέα (4,6μ) διατήρησαν τις τοποθεσίες τους στις πέντε πρώτες. Ωστόσο, για πόσο περισσότερο;
Η Ινδία (4.1 εκατομμύρια) καθώς και το Μεξικό (3,6 εκατομμύρια) είναι έτοιμες να ξεπεράσουν τους Νοτιοκορεάτες που – εκτός αν επανενώνονται με τη Βόρεια Κορέα – είναι γρήγορα εξαντλημένοι από τη γη, τους εργαζόμενους και τους πόρους. Η Ισπανία (2,7 εκατομμύρια), η Βραζιλία (2,4 εκατομμύρια), ο Καναδάς (2,3μ), η Γαλλία καθώς και η Ταϊλάνδη (1,9 εκατομμύρια) καθώς και το Ηνωμένο Βασίλειο (1,7 εκατομμύρια) είναι δίπλα στη σειρά. Εκπληκτικά, η Ρωσία (1,4 εκατομμύρια) θα μπορούσε σύντομα να ξεπεραστεί από όσους αρέσουν στην Τουρκία (κάτω από 1,4 εκατομμύρια), την Τσεχική Δημοκρατία (1,3 εκατομμύρια), την Ινδονησία (1,1 εκατομμύρια), την Ιταλία καθώς και τη Σλοβακία (1Μ).
• Η παραγωγή οχημάτων στη Βρετανία χτυπά δέκα χρόνια υψηλού
Αλλά τέτοιοι όγκοι παραγωγής απλά δεν θα κάνουν. Δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τη μελλοντική ζήτηση για μηχανήματα προσωπικής κινητικότητας που ανεφοδιάζονται μέσω βενζίνης ή ντίζελ, ηλεκτρικής ενέργειας ή υδρογόνου. Παρόλο που ο ετήσιος αριθμός έχει μόλις ξεπεράσει τα 90 μέτρα για πρώτη φορά, η αλήθεια είναι ότι λιγότερα από 100 εκατομμύρια αυτοκίνητα το χρόνο δεν πηγαίνουν μακριά όταν ο πληθυσμός του κόσμου βρίσκεται στο σημερινό 7,4 δισεκατομμύρια.
Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν περίπου 1,2 δισεκατομμύρια μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στο δρόμο το λεπτό είναι 2,5 δισεκατομμύρια που χρησιμοποιούνται καθώς και νέα προβλέπεται για το 2050. Ωστόσο, μέχρι τότε ο πληθυσμός αναμένεται να αυξηθεί σε 9 δισεκατομμύρια συν. Έτσι για κάθε τέσσερις από εμάς, θα υπάρχει μόνο ένα όχημα. Οχι αρκετά. Απαιτούμε μια νέα Ιαπωνία-Κουκ-Κορέα-Κίμπι-Κίνα για να ικανοποιήσει τη ζήτηση. Η Αλγερία ίσως; Μετά από όλα, ήταν το ταχύτερα αναπτυσσόμενο έθνος που παράγεται από το αυτοκίνητο το 2015.

Πόσο πολλά οχήματα πιστεύετε ότι πρέπει να δημιουργήσουμε για να συμβαδίσουμε με τον πληθυσμό διεύρυνσης; Ας καταλάβουμε στα παρακάτω σχόλια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *