“Ας ελπίσουμε ότι τα μοντέλα Halo της Ford φωτίζουν το υπόλοιπο της σειράς”

περισσότερο από το μισό του έτους, υπάρχει ένα σαφές προβάδισμα του 2015 για μένα – η αποκάλυψη της έννοιας Ford GT στο Ντιτρόιτ τον Ιανουάριο. Ήταν μια πραγματική έκπληξη, μια πραγματική στιγμή “ήμουν εκεί” που έγινε ακόμα πιο ξεχωριστή από το γεγονός ότι το αυτοκίνητο είναι τόσο εκπληκτικό.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Ford GT: Προδιαγραφές, φωτογραφίες και κατανομή του Ηνωμένου Βασιλείου
Φαινόταν εξίσου εντυπωσιακό στην επίδειξη στο RAC Club του Λονδίνου την περασμένη εβδομάδα, όπου έφτασα στο νέο αφεντικό του Ηνωμένου Βασιλείου της Ford Andy Barratt (παραπάνω). Ο Andy είναι σαφώς ενθουσιασμένος με τον τρόπο με τον οποίο το GT, το Mustang και το Focus Rs δημιουργούν έναν πραγματικό παράγοντα αισθήσεων για το εμπορικό σήμα.
Αλλά, ας είμαστε ειλικρινείς, μερικά από αυτά τα Stardust πρέπει να φιλτράρουν τα πιο mainstream αυτοκίνητα της Ford, τα οποία στερούνται λίγο από τον παράγοντα X επί ​​του παρόντος. Πολλοί από εμάς πιστεύουμε ότι η παγκόσμια στρατηγική Ford είναι να φταίει γι ‘αυτό, αλλά ο Andy την υπερασπίστηκε άκαμπτα.
• Ford Mustang: Λίστα αναμονής 12 μηνών, τιμές και προδιαγραφές
Χωρίς αυτό, επεσήμανε ότι η Ford δεν θα είχε εισέλθει στην κατηγορία Supermini-Suv-το EcoSport-και το Mustang δεν θα το είχε κάνει εδώ. Και επέμεινε ότι με την πάροδο του χρόνου θα διευκολύνει τη μεταφορά τεχνολογίας μεταξύ των αυτοκινήτων απόδοσης και των καθημερινών Fords – όπως η αυξημένη χρήση ινών άνθρακα – η οποία θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση ορισμένων από τις ανησυχίες μας σχετικά με τους περιορισμούς των πιο πρόσφατων Fords.
Εξίσου ενδιαφέρον ήταν τα σχόλιά του για τους αντιπροσώπους της Ford, οι οποίοι τερμάτισαν 26 από τις 31 στην πρόσφατη έρευνα του οδηγού. «Όχι όπου θέλω να είμαι», είπε σταθερά. Ο Andy έχει επισκεφθεί κάθε ένα από τα 500 καταστήματα πωλήσεων της Ford της Ford, οπότε ξέρει πού πρέπει να βελτιωθεί και λέει ότι θα χρησιμοποιήσει το νέο νόμο για τα δικαιώματα των καταναλωτών του Οκτωβρίου “για να αυξήσει τα πρότυπα”.
• Αυτοκίνητα με τις καλύτερες πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο
Όντας ο κορυφαίος άνθρωπος στην αγαπημένη εταιρεία αυτοκινήτων της Βρετανίας δεν είναι εύκολο έργο – με ένα Ford που πωλείται κάθε 35 δευτερόλεπτα στο Ηνωμένο Βασίλειο, η πίεση είναι πάντα ενεργοποιημένη. Αλλά στον Andy Barratt, η εταιρεία έχει έναν άνθρωπο που γνωρίζει πολύ σταθερά τι πρέπει να παραδώσει. Και με αυτά τα μοντέλα Halo ελπίζουμε να φωτίζουν το εύρος, λίγοι θα στοιχηματίζουν ενάντια στην επιτυχία των πωλήσεων συνεχίζοντας.

Πιστεύετε ότι τα mainstream μοντέλα της Ford στερούνται του παράγοντα X σήμερα; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *