Ο Henrik Fisker για να αποκαλύψει νέα αυτοκίνητα και φορτηγά στο Detroit Motor Show

ο τύπος πίσω από το εύρος-εκτίμησης Hybrid Fisker Karma θα κάνει ντεμπούτο ένα νέο αυτοκίνητο και φορτηγό στο 2016 Detroit Car Show, που ονομάζεται Force 1.
• Τα καλύτερα υβριδικά αυτοκίνητα και φορτηγά προς πώληση τώρα
Η Δύναμη 1 (και ναι, «το ‘είναι κεφαλαιοποιημένο) θα είναι μια εντελώς διαφορετική πρόταση για το κάρμα. Οι λεπτομέρειες είναι λεπτές στο έδαφος, ωστόσο, ενώ το κάρμα χρησιμοποίησε έναν βενζινοκινητήρα 2,0 λίτρων ως γεννήτρια για ηλεκτρικούς κινητήρες, ο κινητήρας της δύναμης 1 θα οδηγήσει άμεσα τους τροχούς του – καθώς και ο Fisker δηλώνει ότι πρόκειται να είναι ο πιο ισχυρός κινητήρας φυσικής αναρρόφησης Πάντα βάζετε ένα οδικό αυτοκίνητο.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Αυτό θα έπρεπε σίγουρα να δώσει τη δύναμη 1 με πολλά σπίτια, καθώς θα πρέπει να νικήσει το 789bhp V12 που βρίσκεται στο πλοίο Ferrari Laferrari – αν και ότι τα αυτοκίνητα και το φορτηγό έχει ηλεκτρικό κινητήρα για να φέρει το συνολικά 950bhp.
Έχει αναφερθεί ότι τα αυτοκίνητα και το φορτηγό θα κάθονται στην κορυφή μιας υπάρχουσας πλατφόρμας που λαμβάνεται από ένα αμερικανικό σπορ αυτοκίνητο, με ένα σώμα που σχεδιάστηκε από φινίρισμα στην κορυφή. Υπό την προϋπόθεση ότι το προηγούμενο χαρτοφυλάκιο στυλ του Henrik Fisker περιλαμβάνει τη BMW Z8 καθώς και την Aston Martin DB9, αυτό δεν είναι απαραίτητα φτωχό. Το σκίτσο που απελευθερώνεται σίγουρα έχει αποχρώσεις του Aston Martin για το σχήμα του, με μια μακρά μύτη, κοντή ουρά, καθώς και ευρεία κομμάτια μπροστά καθώς και πίσω. Ο Fisker δηλώνει ότι το σώμα θα είναι όλες οι ίνες άνθρακα, καθώς και κάθονται σε τροχούς 21 ιντσών. Παρέχει επίσης εξαιρετικά λεπτές αεριζόμενες λάμπες ουράς λέιζερ.
Ο Fisker δεν έχει κυκλοφορήσει πληροφορίες σχετικά με τα αυτοκίνητα και το φορτηγό να το υποστηρίξει, αν και έχει δηλώσει ότι θα είναι ένα «αμερικανικό χειρισμό ενός πολύ σπορ αυτοκινήτου», οπότε είναι πιθανό να βασίζεται σε ένα μυϊκό μαζικό αυτοκίνητο, όπως το Chevrolet Corvette. Η Force 1 θα είναι οπίσθια κίνηση, καθώς και ασυνήθιστα για αμερικανικά αυτοκίνητα και φορτηγό θα προσφέρεται με ένα κιβώτιο ταχυτήτων έξι ταχυτήτων ή ένα προαιρετικό αυτόματο. Έχει επίσης προφανώς δημιουργηθεί σε συνδυασμό με ένα «αναγνωρισμένο αμερικανικό αγωνιστικό αυτοκίνητο και φορτηγό, καθώς και την ομάδα του», οπότε αναμένουμε ότι η αντιμετώπιση θα έχει συντονιστεί ανάλογα.
Η Force 1 θα είναι στην οθόνη στο Detroit Motor Show τον επόμενο μήνα. Η παραγωγή θα ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2016 με περιορισμένη πορεία μόλις 50 μονάδων.

Ποιες είναι οι σκέψεις σας για τη δύναμη 1; Ας καταλάβουμε στην παρακάτω ενότητα σχολίων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *