Η Apple CarPlay Update για να προσφέρει το Air-Con και το Seat Control

η Apple αναφέρεται σε ένα έργο για να προωθήσει την ενσωμάτωση των συσκευών της με τα αυτοκίνητα, επεκτείνοντας τη διεπαφή CarPlay για να ελέγχει επίσης λειτουργίες όπως ο έλεγχος του κλίματος και η προσαρμογή των καθισμάτων για συμβατό οχήματα.
Codenamed ‘IronHeart’, το έργο βρίσκεται στα αρχικά του στάδια, όπως αναφέρθηκε από την οικονομική έκδοση Bloomberg, και η ανάπτυξή του θα εξαρτηθεί από την περαιτέρω συνεργασία με τους κατασκευαστές αυτοκινήτων. Ωστόσο, αυτή είναι μια ξεχωριστή πιθανότητα, δεδομένης της ευρείας υιοθέτησης της τεχνολογίας συνδεσιμότητας CarPlay Carplay, καθώς η εφαρμογή που βασίζεται στο τηλέφωνο ξεκίνησε το 2014.

Τι είναι το Android Auto; Οδηγός πλήρους αναθεώρησης και χρήσης

Δεν είναι μυστικό ότι η Apple έχει βυθιστεί στη σφαίρα της ανάπτυξης των οχημάτων, με τον τεχνολογικό γίγαντα να τοποθετεί μεγάλη εστίαση στα αυτόνομα συστήματα οδήγησης. Αυτή η προώθηση της ενσωμάτωσής της στο λογισμικό θα επιτρέψει στους χρήστες της Apple να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις ελέγχου του κλίματος του αυτοκινήτου τους και να αλλάξουν τη θέση τους καθίσματος, για παράδειγμα, μέσω της συσκευής τους.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Έχει αναφερθεί από το Bloomberg ότι η λειτουργικότητα του νέου συστήματος θα μπορούσε επίσης να περιλαμβάνει εντός και εξωτερικών μετρήσεων θερμοκρασίας και υγρασίας, ζώνες θερμοκρασίας και ταχύτητα ανεμιστήρα μέσα στο αυτοκίνητο, ρυθμίσεις απόψυξης παραθύρων, καθώς και ορατό ταχύτητα και μετρητής καυσίμου.
Η τεχνολογία θα βασιστεί επίσης στην υπάρχουσα προσφορά του CarPlay όταν πρόκειται για τον έλεγχο της διάταξης πολυμέσων ενός οχήματος, με πιο λεπτομερείς προσαρμογές στο στερεοφωνικό δυναμικό μέσω ισοσταθμιστών και εξασθενίστε και εξισορρόπους.
Οι χρήστες CarPlay πρέπει επί του παρόντος να αλλάζουν μεταξύ του συστήματος με βάση την Apple και της ενσωματωμένης τεχνολογίας πολυμέσων ενός οχήματος για να προσαρμόσουν πολλές ρυθμίσεις. Εάν η Apple ενσωματώνει περαιτέρω την τεχνολογία της, αυτό το σημείο κολλητικής θα μπορούσε να ακυρωθεί για ορισμένους οδηγούς και επιβάτες.
Ο κύριος αντίπαλος της Apple, η Google έχει ήδη διακλαδωθεί στο πεδίο ψυχαγωγίας με το λειτουργικό σύστημα του Android Automotive, βελτιώνοντας την ενσωμάτωση μεταξύ των συμβατών συσκευών των χρηστών και των αυτοκινήτων τους. Η Volvo, η Polestar και η Renault, με το Electric E-Tech Megane, χρησιμοποιούν όλα αυτό το περιβάλλον.
Ένα πιο προηγμένο σύστημα ψυχαγωγίας με βάση την Apple μπορεί επίσης να επιτρέψει την ανάπτυξη εφαρμογών τρίτων για οχήματα εγκαίρως. Ωστόσο, πιστεύεται ότι η ανάπτυξη σε αυτό το επίπεδο μπορεί να αντιμετωπιστεί από την επιφυλακτικότητα από τους κατασκευαστές αυτοκινήτων, οι οποίοι θα μπορούσαν να είναι απρόθυμοι να παραδώσουν τον έλεγχο ορισμένων ζωτικών συστημάτων οχημάτων.
Ελέγξτε τα τελευταία σχετικά με την ψυχαγωγία της επόμενης γενιάς της Porsche …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *