“Η καταχώρισή μας για το 2015 BRIT υπογραμμίζει την έκτακτη ικανότητα από το Ηνωμένο Βασίλειο”

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η έναρξή της το 2012, το αυτοκίνητο αποκαλύπτει ότι η Brit Listing έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο ποσοστό επιτοκίων για την υπηρεσία αυτοκινήτων και φορτηγών σε όλο τον κόσμο, και ένα δίκαιο κομμάτι της διαφωνίας μεταξύ των δικαστών!
Η κοπή των πολλών κορυφαίων βρετανικών εκτελεστών σε μόλις 50 είναι αρκετά σκληρή, ωστόσο η τοποθέτησή τους στην αγορά είναι ακόμα πιο σκληρή.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Βλέπουμε μια νέα φυλή σούπερ-execs που έχουν επισημανθεί όχι μόνο από τη φαντασία τους στον τομέα τους, ωστόσο, επίσης και τον ενθουσιασμό τους για τη βιομηχανία. Πολλά από όλα, αυτή είναι μια υπηρεσία αποτελεσμάτων, καθώς και οι Βρετανοί στην καταχώρισή μας, συνέβαλαν σε ισχυρές πωλήσεις.
• Brit Listing 2015: Τα κορυφαία αυτοκίνητα του Ηνωμένου Βασιλείου και οι εκτέλεση της αγοράς φορτηγών
Κανένα πολύ περισσότερο από τα τρία κορυφαία μας. Μπορείτε να δείτε την πλήρη αντίστροφη μέτρηση εδώ, ωστόσο θα εκθέσω τις θέσεις στο βάθρο εδώ …
Στην τρίτη τοποθεσία είναι ο Duncan Aldred, διευθυντής του Vauxhall μέχρι το περασμένο έτος, καθώς και τώρα υπεύθυνος για δύο από τα μεγαλύτερα εμπορικά σήματα της GM στις ΗΠΑ: GMC καθώς και Buick – στην Truth Duncan έχει παγκόσμια υποχρέωση για το τελευταίο. Η Duncan παίρνει πολλά διδάγματα που αντλήθηκαν στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και την εφαρμογή τους σε εξαιρετική επίδραση στις ΗΠΑ.
Οι δύο κορυφαίοι μας δεν έχουν εργαστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο για κάποιο χρονικό διάστημα, με τον Mike Manley του Jeep στη δεύτερη θέση. Το Jeep ήταν πάντα ένα εξαιρετικό εμπορικό σήμα, καθώς και εξαιρετικά ισχυρό στην αγορά του σπιτιού στις ΗΠΑ, ωστόσο ο Mike έχει διαχειριστεί μεγάλη ανάπτυξη σε όλο τον κόσμο, με μια ενδιαφέρουσα νέα σειρά προϊόντων.
Αλλά η φετινή πρωτοβάθμια Brit είναι ένας ακόμη εργαζόμενος της GM που έκοψε τα δόντια του με τον Vauxhall. Ο Alan Batey είναι υπεύθυνος για όλες τις επιχειρήσεις της GM στις ΗΠΑ συν το Chevrolet παγκοσμίως. Η GM ήταν με κάποιες δύσκολες στιγμές αργά, ωστόσο ο Alan διαδραμάτισε τεράστιο ρόλο για να το πάρει πίσω στο (κερδοφόρο) καλύτερο.
Ο Alan θα πάρει την τοποθεσία του στο Automobile Reveal Hall of Fame στα ετήσια βραβεία μας μέσα σε λίγες εβδομάδες, οπότε η μάχη είναι τώρα για να δει ποιος θα πάρει την κορυφαία περιοχή στη λίστα του 2016 Brit.
Συμφωνείτε με τις επιλογές μας στη λίστα Brit 2015; Ποιος θα προσθέσατε ότι έχουμε αφήσει έξω; Εγγραφείτε στη διαφορά στην παρακάτω ενότητα σχολίων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *