«Η σοφή κίνηση της Ford επικεντρώνεται στα οχήματα καθώς και στις λύσεις κινητικότητας»

Ιανουάριος στο Ντιτρόιτ σημαίνει τη συνήθη μάχη των τεράστιων τριών κατασκευαστών οχημάτων των ΗΠΑ για να κυριαρχήσουν στο σπίτι τους. Φέτος, η Ford ήταν ο νικητής του Remove.
Μπορεί να μην είχε εισαγάγει το μεγαλύτερο νέο σχεδιασμό (αν και μια αναθεωρημένη έκδοση του κορυφαίου φορτηγού της Αμερικής, το F-150, ήταν μια σχετικά μεγάλη συμφωνία), ωστόσο με τη λειτουργία ενός συμποσίου της πόλης του αύριο, ενώ όλοι οι άλλοι χτυπούσαν Καλύπτει τα νέα τους μοντέλα, η Ford έθεσε ένα αρκετά τεράστιο δείκτη για το πού βρίσκεται το μέλλον της.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Mark Fields επανέλαβε ότι η Ford είναι τώρα μια εταιρεία “αυτοκινήτων καθώς και κινητικότητας” δημιουργώντας “οχήματα, υπηρεσίες κινητικότητας καθώς και λύσεις μεταφοράς”.
• Detroit Motor Show 2017: Ειδήσεις Round-Up
Αλλά συνομιλούσε με τον πρώην Auto αποκαλύπτει τον Brit Listing Champion, καθώς και το παγκόσμιο μάρκετινγκ της Ford, τις πωλήσεις καθώς και με τον προϊστάμενο της υπηρεσίας, Stephen Odell, ότι η αξία αυτών των νέων επιχειρήσεων κινητικότητας γίνεται σαφής. “Τα περιθώρια σε μερικές από τις αναδυόμενες επιχειρήσεις μας είναι πολύ μεγαλύτερα”, είπε. «Μερικές φορές μέχρι το 20 %.»
Ο Odell έσπευσε να επισημάνει ότι τα οχήματα θα ήταν πάντα οι βασικές επιχειρήσεις της Ford, ωστόσο, διακλαδίζοντας σε δυναμικά λεωφορεία όπως η επιχείρηση άρμα που αγόρασε πέρυσι καθώς και τα ποδήλατα της Ford Go, η επιχείρηση διαδραματίζει τεράστιο ρόλο σε ό, τι αναφέρονται τα Ford Fields ως “βοηθώντας τη ζωή των ανθρώπων να αλλάζει τη μέθοδο που κινείται ο κόσμος”.
Τα Fields επίσης εκθέτουν ακριβώς πώς η Ford είναι αφιερωμένη στη συνεργασία με τις πόλεις για την παροχή λύσεων κινητικότητας, που συνεργάζονται με οργανισμούς όπως το Bloomberg Philanthropies, συμπεριλαμβανομένου του πρώην δήμαρχου της Νέας Υόρκης Mike Bloomberg.
Το Bloomberg εμφανίστηκε μέσω δορυφορικού συνδέσμου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Ford, ανακοινώνοντας με υπερηφάνεια ότι είχε οδηγήσει να εργαστεί εκείνο το πρωί στο SUV Lincoln του Lincoln. Ίσως ένα σημείο εκκίνησης για αυτές τις νέες λύσεις κινητικότητας είναι για το παρελθόν καθώς και τους σημερινούς πολιτικούς να τις χρησιμοποιήσουν.
Τι πιστεύετε για το μελλοντικό περιβάλλον της Ford στον κλάδο; Ας καταλάβουμε παρακάτω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *