Έξι δεκαετίες του τύπου Jaguar E-Type που χαρακτηρίστηκε από νέα 60 αυτοκίνητα συλλογής και φορτηγά

η συλλογή Jaguar E-Type 60 σηματοδοτεί έξι δεκαετίες θεωρώντας ότι τα αυτοκίνητα και το φορτηγό αποκαλύφθηκαν στο 1961 Geneva Motor Show. Έξι ζεύγη, το καθένα από τα οποία περιλαμβάνει ένα roadster καθώς και το coupe, πρέπει να κατασκευαστούν, με τιμή περίπου £ 850.000 για το ζευγάρι.
Οι συλλέκτες δεν θα είναι σε θέση να πάρουν τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά ξεχωριστά, αν και είναι διαθέσιμη μια επιλογή αριστερού ή δεξιού δίσκου. Ορισμένες παραγγελίες έχουν ήδη ληφθεί, ωστόσο, μερικά ζευγάρια είναι ακόμα διαθέσιμα. Το coupe ολοκληρώνεται σε επίπεδη γκρι καθώς και το roadster σε μείωση ό, τι πράσινο, και τα δύο ειδικά χρώματα που παράγονται ειδικά, καθώς και αποκλεισμένα μόνο για τα 60 μοντέλα συλλογής. Οι μοναδικές αποχρώσεις ονομάζονται από τη βιασύνη με την οποία ο τύπος Ε οδηγήθηκε στη Γενεύη το 1961.

Cool Cars: Τα κορυφαία 25 πιο δροσερά αυτοκίνητα και φορτηγά στον κόσμο αποκάλυψαν

Τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά είναι κυρίως αληθινά στα αρχικά μοντέλα τύπου E εισάγουν μοντέλα, ωστόσο έχουν μερικές σύγχρονες ευκολίες. Η σύγχρονη ψύξη καθώς και τα συστήματα ανάφλεξης είναι τοποθετημένα για ανθεκτικότητα, ένα σύστημα ψυχαγωγίας με ρετρό έχει ευκολία, οι εξάτμιση από ανοξείδωτο χάλυβα είναι “διαστάσεις ταυτόσημες” σε κοινές προδιαγραφές, ωστόσο προσθέτουν έναν “βαθύτερο τόνο”, ενώ τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά έχουν στενή αναλογία Κιβώτια κιβωτίων ταχυτήτων πέντε ταχυτήτων για βελτιωμένη χρηστικότητα.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά συλλογής E-Type 60 φέρνουν πλήρως τα μοντέλα της δεκαετίας του 1960, τα καθένα απογυμνώνονται στο γυμνό μέταλλο, καθώς και να ξαναχτιστούν χρησιμοποιώντας ως πολλά πρωτότυπα στοιχεία όσο το δυνατόν. Περίπου 1.100 ώρες δαπανώνται μόνο για το γυμνό μεταλλικό εργοστάσιο, καθώς και για το έργο αποκατάστασης που παρουσιάστηκε στο Jaguar παραδοσιακό στο Coventry περιλαμβάνει την τοποθέτηση των αποσβεστήρων ανάρτησης που κατασκευάζεται από τα αρχικά σχέδια.
30

Εκτός από μερικές λεπτές σύγχρονες βελτιώσεις, τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά περιλαμβάνουν τέσσερα λογότυπα “E-Type 60”: ένα στον πάγκο Rev, ένα από τα πλήρωσης καυσίμου, ένα στην πλάκα του σασί, καθώς και ένα στο σήμα του καπέλου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *