“Θα θέλαμε να δούμε τα οχήματα που δημιουργούνται από σχεδιαστές, όχι λογιστές”

που μόλις πρόσφατα είδαμε τις εξαιρετικά πρώτες φωτογραφίες του νέου Audi A4 (παραπάνω). Όχι, αληθινά – έχουμε. Θα είναι πολύ καλύτερο να οδηγείτε από το παλιό μοντέλο, πολύ πιο αποτελεσματικό, καθώς και πολύ περισσότερη τεχνολογία στο σκάφος.
• Αποκάλυψε το νέο Audi A4
Είναι απλώς ότι δεν φαίνεται πολύ διαφορετικό από το τελευταίο. Ρίξτε μια ματιά στο δίπλα σε ένα Saloon Audi A3, καθώς θα είναι ακόμη πιο δύσκολο να τους πείτε.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Η ομοιότητα ενός σχεδίου Audi στο επόμενο ήταν κάτι που τρέχει αστείο εδώ και χρόνια. Όχι ότι έχει κάνει τίποτα για να χαλαρώσει τη γοητεία των αυτοκινήτων – οι πωλήσεις της Audi συνεχίζουν να ανεβαίνουν καθώς και πάνω.
Αλλά νομίζω ότι η απαίτηση για την τροποποίηση στο Audi, ιδιαίτερα με νέους αντιπάλους στη σκηνή, όπως η εντυπωσιακή Alfa Giulia. Εκτός από την τροποποίηση, θα …
Μου αντιμετωπίσαμε μια προεπισκόπηση του νέου Audi A4 – μαζί με άλλα 2015 Audis – στα τέλη του περασμένου έτους στην επιχείρηση του New Audi Designer Marc Lichte. Είναι ένα εξειδικευμένο chap που έπαιξε το πολιτικό παιχνίδι όταν μιλάει για τα νέα μοντέλα, ωστόσο η λάμψη στο μάτι του, όταν μίλησε για τα σχέδιά του για το Audi στυλ μίλησε για τις σκέψεις του για τα οχήματα που υπέγραψαν πολύ πριν φτάσει.
• Γνώση: “Σκεφτείτε πολύ και δύσκολο για τα ελαστικά για τη διαμάχη”
Ο Lichte ήταν υπεύθυνος για τις εντυπωσιακές ιδέες του Prologue που έχουμε δει φέτος, οι οποίες επαληθεύουν ότι ο Audis μπορεί ακόμα να μοιάζει με τον Audis, ωστόσο, μπορεί να βγάλει πραγματικά το παιχνίδι στυλ. Αυτό μου δίνει πολλές ελπίδες ότι το μέλλον της Audi θα είναι πολύ περισσότερο με το σχεδιασμό από το πρόσφατο παρελθόν του.
Δυστυχώς, όμως, η έλλειψη εμπειρίας του Audi φαίνεται να είναι αλίευση – ο συντηρητισμός φαίνεται να είναι το όνομα του παιχνιδιού. Το «νέο» 500 της Fiat είναι μια ήπια εκδοχή του παρόντος σχεδίου – καθώς και ότι έχει ήδη περάσει εδώ και οκτώ χρόνια.
Το μήνυμα είναι σαφές: Μην χάσετε με μια επιτυχημένη φόρμουλα – υπάρχουν και πολύ να χάσετε. Μπορείτε να κατανοήσετε την απόφαση, ωστόσο, ως οπαδοί που θα θέλαμε να δούμε τα πιο τολμηρά σχέδια, παρακαλώ.
Πιστεύετε ότι τα οχήματα φαίνονται επίσης παρόμοια αυτές τις μέρες; Ας καταλάβουμε στα σχόλια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *