Η Volvo Targets ποικιλία 621 μιλίων για EVs έως το 2030

Η Volvo αποκάλυψε ότι συνεργάζεται με τον Σουηδικό κατασκευαστή μπαταριών Northvolt για να δημιουργήσει πακέτα Ultra Energy πυκνότητας λιθίου για την επόμενη γενιά μοντέλων.
Οι βελτιώσεις θα εμφανιστούν σε αυτό που η επιχείρηση τηλεφωνήσει στην «δεύτερη γενιά» των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, τα οποία θα ανοίξουν με την εισαγωγή του επόμενου XC90. Θα αναπτυχθεί σε μια εντελώς ηλεκτρική πλατφόρμα ικανή για αμφίδρομη φόρτιση, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες να επιστρέψουν ηλεκτρική ενέργεια στο δίκτυο.

Νέο 2021 Volvo C40 RECHARGE: Κόστος του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς και τα σχέδια συμμετοχής αποκαλύφθηκαν

Μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 2020, η επιχείρηση θα ξεκινήσει την εισαγωγή των ηλεκτρικών οχημάτων της «τρίτης γενιάς», τα οποία θα αναπτυχθούν με πλήρη ενσωμάτωση της μπαταρίας στο πάτωμα του αυτοκινήτου, ενεργώντας ως δομή για βελτιωμένη δυσκαμψία του πλαισίου επίσης ως εξοικονόμηση βάρους, για περαιτέρω απόδοση.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Επίσης, η επιχείρηση δηλώνει ότι αναμένει ότι οι χρόνοι φόρτισης θα μειωθούν στο μισό από τη μέση της δεκαετίας, χάρη στη βελτίωση της καινοτομίας χρέωσης καθώς και στη θερμική διαχείριση της μπαταρίας.
Για παράδειγμα, μια μακρά ποικιλία Polestar 2 διαρκεί περίπου 40 λεπτά για να επιβαρύνει το 80 τοις εκατό με το μέγιστο ποσοστό 150kW, οπότε ένα παράθυρο 20 λεπτών για να συμπληρώσει για μεγάλες επιδόσεις με μεγάλες μπαταρίες είναι πιθανό ο στόχος για τέσσερα χρόνια από τώρα.
Η συνεργασία της Volvo με την Northvolt έχει μακροχρόνιους στόχους. Η επιχείρηση αποκάλυψε ότι στοχεύει σε ενίσχυση 50 % στην ενεργειακή πυκνότητα για τα κύτταρα της μπαταρίας μέχρι το τέλος της δεκαετίας. Αυτό θα επέτρεπε τα ηλεκτρικά οχήματα Volvo που χρησιμοποιούν την καινοτομία Northvolt να ταξιδεύουν έως και 1.000 χιλιόμετρα, ή 621 μίλια, σε μία μόνο χρέωση.
Επιπλέον, τα κύτταρα που δημιουργούνται με το Northvolt θα δημιουργηθούν χρησιμοποιώντας 100 % ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ενώ η εταιρική σχέση θα παρατείνει και τις εργασίες ανακύκλωσης της μπαταρίας.
Ο επικεφαλής αστυνομικός καινοτομίας της Volvo, Henrik Eco-Friendly, δήλωσε: “Με την απλούστευση του στυλ καθώς και την ενσωμάτωση των κυττάρων της μπαταρίας μας, μπορούμε να μειώσουμε το βάρος καθώς και να μεγιστοποιήσουμε το χώρο, επιτρέποντας σημαντικές βελτιώσεις στην χωρητικότητα της μπαταρίας, την ποικιλία καθώς και τους χρόνους φόρτισης”.
Κάντε κλικ εδώ για την καταχώρισή μας για τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και φορτηγά προς πώληση αυτή τη στιγμή …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *