Νέα σειρά BMW 7: Plug-in Hybrid Version που εμφανίζεται στη Φρανκφούρτη

Έχουμε ήδη οδηγήσει την εξαιρετική σειρά Series της BMW-αλλά τώρα η μάρκα αποκάλυψε μια νέα υβριδική έκδοση στο The Frankfurt Motor Show .
Αλλά υπήρχε δράμα στην αποκάλυψη του αυτοκινήτου στην επίδειξη όταν η συνέντευξη Τύπου τελείωσε απότομα καθώς ο προϊστάμενος της BMW Harald Krueger φάνηκε να λιποθυμεί κάτω από τα φώτα.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Ωστόσο, γνωρίζαμε ήδη ότι η υβριδική τεχνολογία της BMW θα ενταχθεί στο εύρος των 7 σειράς, με ένα νέο μοντέλο 740E με αξιοσημείωτη οικονομία 134mpg στο δρόμο.
30

Η Classier New BMW Series έχει ως στόχο να δώσει τελικά το γροθιά νοκ-άουτ στο All-Conquering Mercedes S-Class όταν φτάνει στο showrooms τον Νοέμβριο του 2015 με £ 63.750.
Είναι σαφώς ένας εξελικτικός σχεδιασμός για τα νέα επτά και όχι για μια ριζική επανεξέταση. Το μπροστινό μέρος διατηρεί την παραδοσιακή διογκωμένη γρίλια νεφρού και την προεξέχουσα μύτη, αλλά η μεγαλύτερη αλλαγή είναι ένα σύνολο πιο επιθετικών προβολέων που χαρακτηρίζουν τη νέα τεχνολογία δέσμης Laserlight με λέιζερ ως BMW i8 supercar.
30

Το πλευρικό προφίλ είναι σχεδόν εντελώς πανομοιότυπο με το παλιό μοντέλο, ενώ το πίσω μέρος είναι θετικά αναβοσβήνει-και-εσύ-miss-μέχρι να σημειώσετε το πιο έντονο σχεδιασμό LED LED. Είναι σαφές ότι η BMW θα προτιμούσε να παίζει ασφαλές από τον κίνδυνο να τρομάζει τους πιστούς πελάτες, καθώς ο πρώην σχεδιαστής Chris Bangle’s Quirky 7 Series του 2001 έκανε.
BMW 7 Σειρά: Μεγαλύτερη από ποτέ
Όπως και το εξερχόμενο αυτοκίνητο, η σειρά 7 προσφέρεται τόσο σε κανονική όσο και σε μακροχρόνια μορφή. Το μοντέλο LWB είναι πλήρες 14 εκατοστά περισσότερο από πριν, ενώ ακόμη και το βάσιο αυτοκινήτων διογκώνεται κατά 26mm για να βελτιώσει το χώρο των επιβατών. Το πλάτος και το ύψος είναι σχεδόν πανομοιότυπα, αλλά εξακολουθεί να είναι το μεγαλύτερο μοντέλο που παράγεται από τη σειρά που έχει δημιουργήσει ποτέ η εταιρεία του Μονάχου. Η μακρά πίσω καμπίνα μεταξόνου είναι εμφανώς μεγαλύτερη από πριν, ενώ υπάρχει μια εκκίνηση 515 λίτρων.
30

Παρά το μέγεθος του μεγέθους, τα μεγαλύτερα νέα είναι ότι είναι τώρα σημαντική 130kg ελαφρύτερο από το παλιό αυτοκίνητο. Αυτό είναι χάρη στη χρήση ενισχυμένου πλαστικού άνθρακα (CFRP) για το επιβατικό κύτταρο και το σώμα, καθώς και ελαφρύτερους νέους κινητήρες.
Νέο πολυτελές σχέδιο εσωτερικού χώρου
Ανεβείτε μέσα και η μόνη μεγάλη αλλαγή σχεδιασμού στην παύλα είναι μια νέα ανεξάρτητη οθόνη SAT-NAV/Infotainment τόσο στο μικρότερο συμβατικό στοιχείο όσο και στην επαγγελματική επιλογή 10,2 ιντσών. Οι υπηρεσίες ConnectedDrive περιλαμβάνουν καινοτόμο νέο “Interactive Traffic Sign Updating”, έναν κόσμο πρώτα. Είναι επίσης μια οθόνη αφής για πρώτη φορά, συνδυάζοντας με τον περιστροφικό ελεγκτή Idrive και ένα νέο σύστημα ελέγχου χειρονομίας που κάνει ντεμπούτο στη ναυαρχίδα.

30

Ο έλεγχος της χειρονομίας σας επιτρέπει να κάνετε κινήσεις των χεριών για να αλλάξετε τις λειτουργίες του αυτοκινήτου, με έναν αισθητήρα 3D να καταγράφει τις κινήσεις σας. Το σύμπλεγμα οργάνων είναι ένα πολυλειτουργικό σύστημα TFT, προσαρμόζοντας ανάλογα με τον οποίο ο τρόπος οδήγησης βρίσκεστε. Ένα προαιρετικό σύστημα άνεσης θερμότητας επιτρέπει στους τροχούς, τους εμπρός και πίσω υποβραχιόνια και τα εμπρός και πίσω καθίσματα να θερμαίνονται ξεχωριστά, ενώ ο νέος φωτισμός περιβάλλοντος κοσμεί την καμπίνα.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *