Η Toyotas της επόμενης γενιάς για να αποκτήσει την Toyota του πιο θερμικά αποδοτικού κινητήρα

, κυκλοφόρησε λεπτομέρειες για μια νέα σειρά κινητήρων και μεταδόσεων για μελλοντικά μοντέλα με βάση τη νέα πλατφόρμα TNGA της μάρκας, πριν αποκαλύψει τα ίδια τα αυτοκίνητα.
Δύο νέοι βενζινοκινητήρες 2,0 λίτρων – ένας συμβατικός και ένα υβριδικός – ανακοινώθηκαν, με τον πρώην να ονομάζεται κινητήρας δυναμικής δύναμης. Η Toyota διεκδικεί τη θερμική απόδοση του παγκοσμίου φήμης και την αυξημένη ροπή σε όλη την περιοχή Rev, ενώ θα συμμορφωθεί με τη μελλοντική νομοθεσία εκπομπών μπροστά από το χρόνο.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Οι λεπτομέρειες της Toyota Supra διαρρέουν πριν από την εκτόξευση της Γενεύης
Το νέο βενζίνη-ηλεκτρικό υβριδικό προσαρμόζεται από τον κινητήρα που παρατηρείται στο τελευταίο Prius και θα χρησιμοποιηθεί σε μεγάλο μέρος της μεγαλύτερης σειράς αυτοκινήτων της μάρκας. Μειώνει τις στροφές του κινητήρα που απαιτούνται για μέγιστη ισχύς και αντλεί περισσότερη ενέργεια από τη μπαταρία από πριν.
Παράλληλα, η Toyota έχει επίσης αναπτύξει ένα νέο είδος κιβωτίου ταχυτήτων CVT. Λέγεται ότι είναι έξι τοις εκατό πιο αποτελεσματικό από πριν χάρη σε μειωμένες μηχανικές απώλειες. Ένα νέο μηχανικό γρανάζι “εκκίνησης” χρησιμοποιείται τώρα σε χαμηλότερες ταχύτητες. Λέγεται ότι αφαιρεί την τυπικά αργή αρχική απόκριση μιας απόδοσης CVT και ώθησης. 20 % ταχύτερες ταχύτητες μετατόπισης συμβάλλουν επίσης στην καλύτερη επιτάχυνση.
Έχει επίσης αναπτυχθεί ένα νέο κουτί έξι ταχυτήτων, το οποίο είναι μικρότερο και 7kg ελαφρύτερο από πριν, αυξάνοντας περαιτέρω την αποτελεσματικότητα. Οι στροφές του κινητήρα ρυθμίζονται επίσης αυτόματα όταν αλλάζουν το εργαλείο, θεωρητικά καθιστώντας την επιλογή των γρανάζι πιο ομαλών.
Τέλος, δύο νέα συστήματα τετρακίνησης θα κάνουν το ντεμπούτο τους. Τα μοντέλα που τροφοδοτούνται με βενζίνη θα χρησιμοποιήσουν ένα νέο σύστημα δυναμικής ροπής ροπής AWD, χρησιμοποιώντας ένα πιο αποδοτικό σύστημα συμπλέκτη σκύλου τύπου Ratchet για την αποσύνδεση της ισχύος στους πίσω τροχούς. Ένα ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης χρησιμοποιείται σε υβριδικά οχήματα, στέλνοντας 30 % περισσότερη ροπή στους πίσω τροχούς από το παλιό σύστημα.
Τώρα διαβάστε για τα καλύτερα υβριδικά αυτοκίνητα που μπορούν να αγοράσουν το 2018…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *