Η παραγωγή Ford Mondeo για να σταματήσει το 2022

έχει επιβεβαιωθεί ότι το Ford Mondeo Saloon θα αποβιβαστεί σταδιακά από την παραγωγή μέχρι τον Μάρτιο του 2022, με τη Ford να αναφέρεται στη ζήτηση των πελατών ως λόγο να καλέσει το χρόνο του στο προηγούμενο αυτοκίνητο που πωλούσε οικογενειακό αυτοκίνητο .
Από την εισαγωγή του το 1993 ως “παγκόσμιο αυτοκίνητο”, η Ford έχει πουλήσει πάνω από πέντε εκατομμύρια Mondeos στην Ευρώπη. Τόσοι 86.500 πωλήθηκαν μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2001, αλλά οι πωλήσεις έχουν μειωθεί σε 28 χρόνια στη σύνθεση της μάρκας, με μόλις 2.400 πωλήσεις το 2020.

Νέα αναθεώρηση Ford Kuga PHEV 2020

Αντικατοπτρίζει μια ευρύτερη τάση της βιομηχανίας, καθώς οι αγοραστές οικογενειακών αυτοκινήτων στρέφονται σε SUV σε παραδοσιακά μεγάλα hatchbacks και σαλόνια. Το 2020, το 39 % των πωλήσεων της Ford ήταν SUV και crossovers. Αυτή είναι μια αύξηση οκτώ τοις εκατό από το 2019 μόνο παρά την πανδημία Covid-19 και το 50 % των αγοραστών του τελευταίου KUGA επιλέγουν την υβριδική έκδοση του μέσου μεγέθους SUV της μάρκας.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Η Ford είχε αναβαθμιστεί έντονα για να ανακαλύψει το Mondeo ως ένα κομψό crossover το 2022, αλλά μια δήλωση από τη Ford αναφέρει: “Ενώ δεν σχολιάζουμε την εικασία σχετικά με τα σχέδια προϊόντων μας, μπορούμε να δηλώσουμε ότι δεν έχουμε σχέδια για ένα μελλοντικό Mondeo στην Ευρώπη . “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *