Η νέα Dacia Jogger με επτά θέσεις που διατίθεται από £ 14.995

Dacia άνοιξε προ-παραγγελίες καθώς και σε βάθος τιμολόγηση για το Jogger, επιβεβαιώνοντας ότι ο νέος σχεδιασμός είναι το λιγότερο ακριβό επτά πάθους της Βρετανίας. Το κόστος για το MPV-CUM-SUV ξεκινά από μόλις £ 14.995, το οποίο είναι πολύ περισσότερο από £ 2.000 πιο προσιτές από μια entry-level Ford Fiesta.

Νέο 2024 Dacia Bigster: Τιμές, προδιαγραφές καθώς και Ηνωμένο Βασίλειο Εισάγετε ημερομηνία

Το jogger έχει έναν τρόπο απομάκρυνσης του τρόπου ζωής, με 200 χιλιοστά από την κάθαρση του εδάφους καθώς και το styling εμπνευσμένο από SUV, το οποίο ταιριάζει με πολλές πρακτικές. Σε λίγο πάνω από 4,5 μέτρα είναι ο μεγαλύτερος σχεδιασμός της Dacia στη σύνθεση και, όπως και όλα τα επερχόμενα μοντέλα Dacia, βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-B της μάρκας.
Dacia jogger: Εσωτερικό καθώς και πρακτικότητα
Το μεταξόνιο των 2,9 μέτρων (περίπου 30 εκατοστά περισσότερο από το Sandero Supermini) επιτρέπει έως και επτά καθίσματα, αν και ο jogger θα προσφέρεται επίσης σε μορφή πέντε θέσεων. Διερευνήσαμε ακριβώς πόση περιοχή προσφέρθηκε στην τρίτη σειρά του σχεδιασμού επτά θέσεων στην αποκάλυψη του αυτοκινήτου καθώς και να αναφέρει ότι οι ενήλικες θα είναι καλά στα πίσω καθίσματα.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Ο χώρος στη μεσαία σειρά είναι παρόμοιος, καθώς και, αν και ο πάγκος 60:40 split δεν γλιστρά λόγω των δαπανών καθώς και των λόγων πολυπλοκότητας, οι βάσεις των καθισμάτων αναστρέφουν προς τα εμπρός βελτιώνοντας την πρόσβαση στην πλάτη. Είναι ένας λειτουργικός κατασκευαστής με μεγάλη αίθουσα κεφαλής, με τη βοήθεια ενός βήματος 40 χιλιοστών στο ύψος της στέγης μεταξύ του μπροστινού, καθώς και του πίσω μέρους του διαμερίσματος του ταξιδιώτη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *