Δύο νέες ειδικές εκδόσεις Toyota Yaris

Το Toyota Yaris είναι τώρα διαθέσιμο σε δύο νέες ειδικές εκδόσεις. Η έκδοση Yaris και η τάση Yaris διατίθενται σε τρεις και πέντε πόρτες bodystyles και έρχονται με μαυρισμένες κολόνες C, οπίσθιο γυαλί ιδιωτικής ζωής και αντίθετο ασήμι τυρόλης ή λευκό χρώμα Cirrus για να δώσει την ψευδαίσθηση μιας πλωτής οροφής.
Η έκδοση Yaris βασίζεται στο επίπεδο T2 T2 και προσθέτει ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, λαμπτήρες ομίχλης και οπίσθιο γυαλί ιδιωτικού απορρήτου πάνω από τις χρωματικές λαβές πόρτας και επιπλέον χρωμίου στο εξωτερικό. Στο εσωτερικό του, υπάρχει ένα αναθεωρημένο ταχύμετρο και ένα δερμάτινο κουμπί.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Τροφοδοτείται με τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 68bhp 1.0 λίτρων, ο οποίος συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων πέντε ταχυτήτων.
Η τάση Yaris βασίζεται στην επένδυση SR, η οποία έρχεται συμβατική με χαμηλότερη ανάρτηση, εμπρόσθιους λαμπτήρες ομίχλης και σύστημα ψυχαγωγίας οθόνης αφής. Η τάση προσθέτει κράματα με καπνό 16 ιντσών και άκρη εξάτμισης χρωμίου και τροφοδοτείται από τετρακύλινδρο κινητήρα 98bhp 1,33 λίτρων. Ένα κουτί έξι ταχυτήτων είναι τοποθετημένο ως στάνταρ και ένα CVT είναι μια επιλογή στην πενταπλή πόρτα.
Η έκδοση Toyota Yaris διατιμάται από £ 11.695, ενώ η τάση Yaris ξεκινά από £ 13.795. Και οι δύο είναι διαθέσιμες για αγορά τώρα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *