Η καταστολή των παράνομων ξένων αυτοκινήτων πληρώνει άμεσα μερίσματα

ένα πιλοτικό πρόγραμμα για την παρακολούθηση και την τιμωρία ξένων οχημάτων που παραμένουν μη εγγεγραμμένα στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν απολαύσει εντυπωσιακούς πρώτους δύο μήνες.
Η επιχείρηση, που ξεκίνησε από την υπηρεσία αδειοδότησης οδηγού και οχημάτων (DVLA) τον Απρίλιο, έχει ήδη πιάσει 237 οχήματα, σε σύγκριση με 84 σε ολόκληρο το 2013-14. Το 2012-13, ο αριθμός ήταν μόλις 59.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Οι οδηγοί μπορούν νόμιμα να χρησιμοποιήσουν ξένες πινακίδες σε ένα αυτοκίνητο για έξι μήνες στη Βρετανία πριν χρειαστεί να την καταχωρήσουν στο DVLA και να μεταβούν σε πλάκες του Ηνωμένου Βασιλείου. Εάν διαπιστωθεί ότι είναι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, όμως, ο καταχωρημένος κάτοχος εκδίδεται με έναν εξοικειωμένο διακανονισμό. Αυτό υπολογίζεται από τον μέσο όρο ειδικού φόρου κατανάλωσης οχήματος πολλαπλασιασμένο με πόσο καιρό έχουν ξεπεραστεί.
• 54.000 οδηγοί μαθητών λαμβάνουν πόντους πριν περάσουν δοκιμή
Κάτω από το νέο πιλότο, το DVLA περνά επίσης τα δεδομένα του σε τέσσερις συμμετέχουσες αστυνομικές δυνάμεις: Thames Valley, Hampshire, West Midlands και Northamptonshire. Αυτά έχουν δοθεί η εξουσία να καταλάβουν ή να κατακρατούν και τα οχήματα.
Η αρχική δοκιμή έξι εβδομάδων έχει επεκταθεί σε τρεις μήνες και η συνεχιζόμενη επιτυχία θα μπορούσε να δει ότι κυκλοφόρησε σε εθνικό επίπεδο. Η Auto Express ανέφερε πώς η κυβέρνηση δεν είχε κανέναν τρόπο να γνωρίζει πόσα αυτοκίνητα σε ξένες πλάκες ήταν στο Ηνωμένο Βασίλειο ή είχε ξεπεράσει. Σε απάντηση, το DVLA συλλέγει τώρα δεδομένα από το κοινό, τους αστυνομικούς και άλλους οργανισμούς επιβολής για να αποκτήσουν πρόσφυση στο θέμα.
• Σχέδια για τη μείωση των ασφαλίστρων ασφάλισης αυτοκινήτων
Ο υπουργός δρόμων Stephen Hammond δήλωσε: “Εάν ο πιλότος είναι επιτυχής, το DVLA θα διερευνήσει τη δυνατότητα επέκτασης του σε περισσότερες δυνάμεις. Οι DVLA συνεργάζονται επίσης με άλλους οργανισμούς για να διαπιστώσουν ποια άλλα δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον εντοπισμό της υπερεκτίμησης των ξένων εγγεγραμμένων οχημάτων. ”
Οι ξένοι φορτηγοί στη γραμμή πυροδότησης
Οι ξένοι φορτηγοί θα μπορούσαν να χτυπήσουν με πρόστιμα επί τόπου για να οδηγήσουν κουρασμένα κάτω από νέες κυβερνητικές προτάσεις. Επί του παρόντος, οι αρχές αγωνίζονται να εκδίδουν δικαστική κλήση σε ξένους οδηγούς χωρίς έγκυρη διεύθυνση του Ηνωμένου Βασιλείου.
Οι εξουσίες θα επιτρέψουν στους αξιωματικούς να εκδίδουν κυρώσεις έως και 28 ημέρες μετά το αδίκημα – σύμφωνα με την υπόλοιπη ΕΕ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *