Το CCTV Video Camera Car Ban Ban Heralds Μια νέα «δίκαιη συμφωνία» για τους αυτοκινητιστές του Ηνωμένου Βασιλείου

CCTV “Spy Cars” δεν θα επιτρέπεται πλέον να επιβάλλουν τους νόμους στάθμευσης στο δρόμο σε μια προσπάθεια να σταματήσει η προσφορά των εισιτηρίων που εκδίδονται από την ανάρτηση , η κυβέρνηση έχει πει.
Οι Wardens θα πρέπει να διορθώσουν ένα εισιτήριο σε ένα παράθυρο του οχήματος, αντί να τα κινηματογραφήσουν από απόσταση. Τα αμφιλεγόμενα αυτοκίνητα βιντεοπαιχνιδιών CCTV θα περιορίζονται στη χρήση σε “κρίσιμες” περιοχές ασφαλείας, όπως εξωτερικά σχολεία ή σε λωρίδες λεωφορείων ή κόκκινες διαδρομές.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Η καταστολή των παράνομων ξένων αυτοκινήτων πληρώνει άμεσα μερίσματα
Η μετεγκατάσταση αποτελεί μέρος του νομοσχεδίου απελευθέρωσης που βρίσκεται σήμερα ενώπιον του Κοινοβουλίου. Ακολουθεί μια δημόσια διαβούλευση τριών μηνών σχετικά με το Reining στις υπερβολικές πολιτικές στάθμευσης και περιλαμβάνει μια σειρά από άλλες αλλαγές για να δώσουμε στους Chauffeurs μια καλύτερη συμφωνία την οποία έχουμε περιεκτικά παρακάτω.
Είναι μια νίκη για το Car Express, λίγο περισσότερο από ένα χρόνο μετά την εκστρατεία μας για δίκαιη συμφωνία για τους αυτοκινητιστές που καλούν τους υπουργούς να δώσουν στους Chauffeurs κάτι πίσω – συμπεριλαμβανομένης της να σταματήσουν να χρησιμοποιούν πρόστιμα στάθμευσης ως αγελάδα μετρητών.
Ο γραμματέας των κοινοτήτων Eric Pickles δήλωσε: “Τα αυτοκίνητα κατασκοπείας CCTV μπορούν να παρατηρηθούν να κρύβονται σε κάθε δρόμο που τρέχει σε μετρητά για άπληστα συμβούλια, σπάζοντας κατευθυντήριες γραμμές που σαφώς δηλώνουν πρόστιμα δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για να παράγουν κέρδη”.
Ο Patrick McLoughlin, ο γραμματέας των μεταφορών, πρόσθεσε: “Αυτά τα βήματα θα προσφέρουν μια δικαιότερη συμφωνία για τους αυτοκινητιστές, εξασφαλίζοντας ότι η επιβολή του χώρου στάθμευσης είναι ανάλογη”.
Η «δικαιότερη συμφωνία» για τους αυτοκινητιστές:
Πέντε πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *