Το New 2020 Audi S3 Sportback εκρήγνυται με 306bhp

Αυτό είναι το Audi S3, η πρώτη από τις δύο καυτές εκδόσεις του τελευταίου hatchback της γερμανικής επιχείρησης. Τώρα συσκευάζοντας 306bhp, είναι διαθέσιμη ως πεντάθια hatchback και τετράθυρο σαλόνι.
Το S3 εξακολουθεί να ανταγωνίζεται με τους ομοίους του Volkswagen Golf R και Honda Civic Type R, αλλά επίσης ανεβαίνει εναντίον νέου ανταγωνισμού, όπως το Mercedes-AMG A 35. Όπως πάντα, ένα πεντακύλινδρο RS 3 Superhatch θα στεφανώσει τη γραμμή A3- επάνω, αλλά δεν θα αποκαλυφθεί μέχρι το 2021.

Κορυφαία 10 καλύτερα καυτά hatchbacks για αγορά 2022

Κάτω από το καπό, το S3 κολλάει με έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 2.0 λίτρων, ο οποίος τώρα αναπτύσσεται ελαφρώς περισσότερη ισχύ από πριν, με μέγιστη διεκπεραιωμένη παραγωγή 306bhp και 400nm ροπή.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Αυτή είναι μια αύξηση των 10bhp και 20nm αντίστοιχα, αλλά οι ισχυρισμοί της Audi για 0-62 μίλια / ώρα σε 4,8 δευτερόλεπτα και μια ηλεκτρονικά περιορισμένη τελική ταχύτητα 155mph παραμένει αμετάβλητη. Ως εκ τούτου, οι βελτιώσεις απόδοσης θα βρεθούν μόνο κατά τη διάρκεια της επιτάχυνσης των πλεονασμάτων και όχι του σημείου αναφοράς 0-62mph. Ένα επτά ταχυτήτων S-Tronic Gearbox Stening Drive σε ένα σύστημα κίνησης Quattro All-Wheel είναι στάνταρ. Ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων δεν θα προσφέρεται στους αγοραστές. Η Audi ισχυρίζεται 39.2mpg οικονομία καυσίμου, με εκπομπές CO2 178G/km.
Το S3 λαμβάνει επίσης S-ειδική ανάρτηση που είναι 15mm χαμηλότερη από την υπόλοιπη σειρά A3, ενώ οι προσαρμοστικοί αποσβεστήρες είναι προαιρετικοί. Θα είναι τυποποιημένη προσαρμογή στις εκδόσεις VorsPrung του High-Spec της Hot Hatch, που έρχονται στο Ηνωμένο Βασίλειο λίγο μετά την έναρξη.
47

Από το εξωτερικό, το S3 είναι πολύ πιο σπορ που φαίνεται από τις εκδόσεις S-Line του A3. Το S-Line BodyKit αναβαθμίζεται με γυαλιστερό μαύρο λεπτομέρειες στην μάσκα μονού πλαισίου και αεραγωγών στο μπροστινό μέρος, περιβλήματα καθρέφτη αλουμινίου και ένα μεγάλο οπίσθιο διαχύτη με διπλούς σωλήνες διπλής έκτασης. Οι πλήρεις προβολείς LED είναι στάνταρ και οι τροχοί Grey Gray 18 ιντσών βρίσκονται-μέχρι 19 ιντσών ως στάνταρ στην έκδοση S3 Vorsprung.
Το εσωτερικό είναι επικεφαλής από νέα αθλητικά καθίσματα που διακόπτονται σε δέρμα Nappa, κόκκινο pinstripe που περιγράφει λεπτομερώς στον πίνακα ελέγχου και τις πόρτες, διακοσμητικά ένθετα αλουμινίου ή ινών άνθρακα και διαδοχικά γραφικά S3 για το πρότυπο πάνελ ψηφιακών οργάνων 10,25 ιντσών. Μια μεγαλύτερη οθόνη εικονικού πιλοτηρίου 12,3 ιντσών είναι προαιρετική. Η πλοήγηση MMI της Audi που λειτουργεί μέσω της κεντρικής μονάδας ψυχαγωγίας 10,1 ιντσών είναι στάνταρ, όπως και η Apple CarPlay και το Android Auto.

Το Audi Pre-Sense Front, το Swerve Assist με το Turn Assist και την προειδοποίηση αναχώρησης της λωρίδας περιλαμβάνονται ως στάνταρ σε όλα τα S3s. Τα αυτοκίνητα VorsPrung Edition είναι εξοπλισμένα με προβολείς LED Matrix, αλλαγή λωρίδων και προειδοποιήσεις εξόδου, τα πίσω συστήματα διασταυρούμενης κυκλοφορίας και πάρκων και προσαρμοστική κρουαζιέρα, το οποίο συνδυάζει προσαρμοστικό έλεγχο κρουαζιέρας με βοηθητικό σύστημα διεύθυνσης για να επιτρέψει την ημι-αυτόνομη βοήθεια οδήγησης σε δρόμους αυτοκινητοδρόμων.
Το νέο S3 είναι διαθέσιμο για παραγγελία στο Ηνωμένο Βασίλειο τώρα, με τιμές που ξεκινούν από £ 37.900 για το S3 Sportback και £ 38.465 για το S3 Saloon. Τα αυτοκίνητα θα βρίσκονται στο δρόμο με πελάτες από αυτό το φθινόπωρο, με το S3 Vorsprung να κυκλοφορήσει αργότερα το 2020.
Ελέγξτε την κριτική μας για το Audi S3-Rivalling BMW M135I εδώ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *