Η Maserati Levante είναι πιθανό να δαπανήσει περίπου £ 55.000

Maserati’s Levante SUV είναι πιθανό να δαπανήσει από περίπου £ 55.000 όταν κυκλοφορεί στο Ηνωμένο Βασίλειο προς το τέλος του επόμενου έτους.
Το μοντέλο, τελικά θα αποκαλυφθεί επίσημα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο, ωστόσο οι βρετανοί αγοραστές ασχολούνται με την αναμονή πολλών μηνών πριν μπορέσουν να πάρουν τα χέρια τους σε ένα, με τις πωλήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου να ξεκινήσουν τον επόμενο Δεκέμβριο.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Και ο Peter Denton, διευθυντής περιοχής της Maserati North Europe, δήλωσε στο Auto Express: “Θα έχει 10 % ασφάλιστρο στο Ghibli όσον αφορά την τιμή έναρξης”.
Με το φθηνότερο Ghibli που κοστίζει £ 49.160, αυτό σημαίνει ότι το Levante θα ξεκινήσει ακριβώς κάτω από το σήμα £ 55k, τοποθετώντας το σταθερά στην Porsche Cayenne καθώς και το Variety Rover Sport.
Η επιχείρηση είναι επίσης στη διαδικασία διεύρυνσης του δικτύου αντιπροσωπείας της στο Ηνωμένο Βασίλειο για να αντιμετωπίσει την αναμενόμενη ζήτηση, πράγμα που ενδέχεται να σημαίνει ότι οι ετήσιες πωλήσεις εδώ αυξάνονται γύρω στα 3.000, από ένα προβλεπόμενο συνολικά περίπου 1.400 φέτος.
Συνέχεια Denton: “Έχουμε 18 αντιπροσώπους επί του παρόντος, οι οποίες σύντομα θα καταλήξουν να είναι 19, καθώς και ο στόχος μας είναι να φτάσουμε μέχρι και 26 το συντομότερο δυνατό.”
Τα αφεντικά της εταιρείας παραμένουν αισιόδοξοι ότι η Levante μπορεί να προωθήσει το Maserati σε περίπου 70.000 παγκόσμιες πωλήσεις μέχρι το 2018.
“Θέλουμε να διατηρήσουμε την αποκλειστικότητα της μάρκας”, εξήγησε ο Giulio Pastore, Ευρωπαίος Γενικός Διευθυντής, Maserati.
Μετά το Levante, το ενδιαφέρον θα στραφεί προς τον αντίπαλο Alfieri Porsche 911 καθώς και τις αντικαταστάσεις για το Granturismo καθώς και το Grancabrio.
“Θα πωλούνται όλοι μέχρι τα τέλη του 2018”, δήλωσε ο Pastore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *