Η Mini Five-Door ξεκινά την παραγωγή

Η πρώτη μίνι Hatch πέντε πόρτα έχει μεταφέρει τις γραμμές παραγωγής στο εργοστάσιο της Oxford της BMW.
Το αυτοκίνητο θα φτάσει σε εκθεσιακούς χώρους αυτό το φθινόπωρο και θα ξεκινήσει από £ 15.900 σε βασικά spec Mini Cooper, με κάθε μοντέλο να κοστίζει £ 600 περισσότερο από την ισοδύναμη πρότυπη τριών πόρτες.
Αυτό το νέο μοντέλο πέντε πόρτας χρησιμοποιεί μια τεντωμένη έκδοση της ευέλικτης πλατφόρμας UKL1 αυτού του αυτοκινήτου, η οποία στηρίζει επίσης το BMW 2 Series Active Tourer και τελικά θα παρέχει τη βάση για μια σειρά μελλοντικών minis.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Εκτός από ένα επιπλέον ζευγάρι θυρών, η πιο πρόσφατη προσφορά Mini προσφέρει οφέλη από περισσότερα για τα πόδια χάρη σε ένα μεταξόνιο 72mm μακρύτερα και κερδίζει επιπλέον 15 χιλιοστά του κεφαλιού. Στοχεύει σε νέες οικογένειες απελπισμένες για επιπλέον χώρο, υπάρχουν τρεις θέσεις στο πίσω μέρος για πρώτη φορά, μαζί με μια μπότα που επεκτείνεται από 211 λίτρα σε ένα πιο πρακτικό 278 λίτρα.
Ενώ η σειρά κινητήρων των τριών θυρών του Hatch μεταφέρει πάνω από την αμετάβλητη, η πενταπλή πόρτα είναι επίσης το πρώτο mini που διατίθεται σε ένα ολοκαίνουριο Cooper SD Guise, το οποίο θα κάνει το δρόμο του στην τυποποιημένη Hatch αργότερα φέτος.
Η κορυφή της σειράς σε £ 20.050, διαθέτει κινητήρα turbodiesel 170bhp 2,0 λίτρων-29bhp στην παλιά μονάδα-που σημαίνει ότι το Sprint των 0-62 μίλια των πέντε πόρων διαρκεί 7,4 δευτερόλεπτα (7,3 με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων), μισή δεύτερη βελτίωση στο Προηγούμενες τριών πόρτες SD.
Αυτή η τελευταία μίνι παραλλαγή σηματοδοτεί μια άλλη φάση σε ένα επενδυτικό πρόγραμμα £ 750 εκατομμυρίων σε όλες τις εγκαταστάσεις παραγωγής της BMW Group UK από το 2011 έως το 2015, μια πρωτοβουλία που θα βοηθήσει στην απελευθέρωση ενός νέου clubman και ενός μετατρέψιμου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *