Το νέο Isuzu D-Max XTR Color Edition προσθέτει ακραίες οικολογικές στιγμές

Isuzu έχει εκθέσει ένα νέο φορτηγό περιορισμένης έκδοσης στον τύπο της έκδοσης D-Max XTR Color. Αναπτύσσεται στην εμφάνιση του Mad Max του υπάρχοντος αντιπάλου Ford Ranger Raptor καθώς και προσθέτει δύο επιπλέον καλλυντικά τσιμπήματα.
Όπως και η ρουτίνα XTR, η έκδοση Color έχει οριστεί εκτός από την υπόλοιπη ποικιλία D-Max χάρη σε ένα απειλητικό κιτ σώματος. Το μπροστινό μέρος παίρνει πολύ περισσότερη επένδυση γύρω από τη μάσκα, μια βαθιά εμπρόσθια πρόσληψη αέρα καθώς και αναθεωρημένο σχεδιασμό προφυλακτήρα, βόλτες σε μαύρες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών τυλιγμένες σε ελαστικά All-Terrain 32 ιντσών, ενώ η πλάτη υπάρχει ένα νέο spoiler , ο προφυλακτήρας καθώς και το ουρανό φως περιβάλλουν.

Νέα κριτική Isuzu D-Max XTR 2019

Αλλά με εξαίρεση το περιβάλλον ομίχλης καθώς και η μάσκα, αυτά τα μέρη στην έκδοση χρωμάτων είναι χρωματικά κωδικοποιημένα, αντί της μαύρης επιφάνειας που χρησιμοποιείται στα ίδια ακριβώς μέρη στο υπάρχον XTR. Αλλού, υπάρχει μια μαύρη επιφάνεια στα πλευρικά βήματα καθώς και οι καθρέφτες πόρτας, καθώς και τα πίσω παράθυρα είναι κομμένα. Υπάρχουν τέσσερα κύρια χρώματα βαφής σώματος για να επιλέξετε από: πασπαλίζουμε λευκό, τιτάνιο ασημένιο μεταλλικό, οψιανό γκρι μαρμαρυγία καθώς και κοσμικό μαύρο μαρμαρυγία.
22

Η έκδοση Color παίρνει το αντίθετο ασβέστη του XTR που είναι φιλικό προς το περιβάλλον ένθετο ένα βήμα παραπέρα. Η επιφάνεια χρησιμοποιείται για το λογότυπο Isuzu στη μύτη, τα ένθετα Trim στις επεκτάσεις του τόξου του τροχού, τις μπροστινές δαγκάνες φρένων καθώς και στις πτυχές της ανάρτησης, συμπεριλαμβανομένων των μπροστινών ελατηρίων, των αποσβεστήρων σε όλο το γύρο καθώς και πίσω και πίσω roll bar .
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Τα φιλικά προς το περιβάλλον τα σημεία συνεχίζονται στο εσωτερικό. Το εσωτερικό, κομμένο σε ένα μείγμα μαύρου δέρματος καθώς και σουέτ, παίρνει φιλική προς το περιβάλλον ραφή αντίθεσης στα καθίσματα (θερμαίνεται μπροστά) καθώς και το τιμόνι με επίπεδη πυθμένα, καθώς καθίσματα καθίσματα καθώς και κεντρικό πίσω προσκέφαλο.
Οι μηχανικές αναβαθμίσεις πηγαίνουν επιπλέον από το φιλικό προς το περιβάλλον χρώμα. Η ανάρτηση των παραγωγών διαθέτει ένα νέο άνω μπροστινό βραχίονα, το οποίο ενσωματωμένο με τους αναβαθμισμένους αποσβεστήρες επιτρέπει την υψηλότερη άρθρωση των τροχών παρά στο βασικό D-Max. Το ύψος του ταξιδιού έχει ενισχυθεί επίσης, παρέχοντας το XTR A 250mm Ground Clearance. Οι δίσκοι φρένων, εν τω μεταξύ, εξαεμούνται καθώς και αυλακωτά, καθώς και πιάσιμα από κεραμικά μπροστινά μαξιλάρια Kevlar.
Οι τιμές καθώς και ακριβείς επιδόματα παραγωγής θα επαληθευτούν όταν το Isuzu Showrooms ανοικτό post-lockdown, ωστόσο αναμένετε μια μικρή ώθηση πάνω από το παρόν XTR, το οποίο διατίθεται από £ 34.000 συν το ΦΠΑ.

Ελέγξτε όλα τα νέα οχήματα που οφείλονται πριν από το τέλος του έτους …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *