Το καλύτερο φεστιβάλ Goodwood της ταχύτητας 2013

Το Φεστιβάλ Goodwood της ταχύτητας είναι τώρα στο 20ο έτος – και η έκδοση επετείου είναι μεγαλύτερη από ποτέ, με σημαντικό αριθμό κατασκευαστών, παγκόσμιων ντεμπούτων και 150.000 επισκέπτη κάθε μέρα.
Για να σας βοηθήσουμε να σας κατευθύνουμε γύρω από τα διάφορα αξιοθέατα στην επίδειξη και να διασφαλίσουμε ότι βλέπετε τα πάντα από το στάδιο του αγώνα μέχρι τη διάσημη αναρρίχηση στο λόφο, δημιουργήσαμε μια αντίστροφη μέτρηση των πιο συναρπαστικών αυτοκινήτων που εμφανίζονται καθ ‘όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Η Porsche 918 Spyder -που εμφανίζεται στο διάσημο λόφο, το 918 παρείχε μια συναρπαστική εικόνα για το δυναμικό του καινοτόμου υβριδικού κινητήρα. Με το 918, η Porsche προσπάθησε να βελτιώσει τόσο την αποτελεσματικότητα όσο και την απόδοση, χωρίς να διακυβεύεται και στις δύο πλευρές. Ο κινητήρας V8 4,6 λίτρων μεσαία τοποθετημένη υπόσχεται 0-62 μίλια / ώρα σε μόλις 2,8 δευτερόλεπτα, με μέγιστη ταχύτητα 211 μίλια / ώρα.
Ferrari F12 Berlinetta – Αυτό το αυτοκίνητο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Ηνωμένο Βασίλειο στο φεστιβάλ της ταχύτητας Goodwood φέτος. Οι οπαδοί ήταν γεμάτοι στο Paddock του Michelin Supercar, για να δουν το πιο ισχυρό δρόμο Ferrari στον κόσμο. Υπήρχε επίσης άφθονη προσφορά, με ένα πάγο λευκό μαργαριτάρι 458 αράχνη και ένα FF που πλευρικά το 740bhp Berlinetta.
Jaguar C-X75-Το 2012, η ​​Jaguar έκανε τη δύσκολη απόφαση να μην προωθήσει το C-X75 έως την πλήρη παραγωγή, λόγω του παγκόσμιου οικονομικού κλίματος. Τώρα, για όλους εκείνους τους πρόθυμους οπαδούς που έχασαν, η Jaguar αποφάσισε να απονείμει το C-X75 Hypercar με το πρώτο δημόσιο ντεμπούτο του στο διάσημο λόφο στο φεστιβάλ της ταχύτητας Goodwood. Το πρωτότυπο είναι ένα από τα πέντε μόνο αναπτυξιακά και δοκιμαστικά αυτοκίνητα που υπάρχουν και θα εμφανιστούν στο Michelin Supercar Run την Παρασκευή, μαζί με μια σειρά νέων αθλητικών αυτοκινήτων από την Jaguar, συμπεριλαμβανομένων των XJR, XFR-S, XKR-S GT , και το έργο Jaguar 7.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *