Το MG Eyes Up Electric Future με plug-in Hybrid 6 καθώς και GS

πράγματα φαίνεται να είναι στο UP στο MG. Όχι μόνο θα δούμε το νέο GS Little SUV προς πώληση το επόμενο έτος, καθώς και έναν μικρότερο αντίπαλο της Nissan Juke το 2017, ωστόσο τώρα η επιχείρηση είναι πρόθυμη να φέρει την Plug-in Hybrid Tech στην αγορά εδώ πολύ σύντομα.
Μιλώντας στο Automobile Express, ο Διευθύνων Σύμβουλος της MG του Ηνωμένου Βασιλείου William Wang έδειξε το ενδιαφέρον του για plug-in υβριδικό καθώς και εντελώς ηλεκτρική τεχνολογία, καθορίζοντας ότι η επιχείρηση θα είναι “ανόητη να μην πάει με αυτόν τον τρόπο”, όταν έτσι πολλοί κατασκευαστές το έκαναν το τελευταίο 5 χρονια.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Ο Wang δήλωσε ότι “μπορείτε να φτάσετε μόνο με βενζίνη καθώς και ντίζελ”, καθώς και επενδύσεις σε ηλεκτρική και υβριδική τεχνολογία είναι το επόμενο βήμα. Ομοίως διευκρίνισε ότι τα πρώτα αυτοκίνητα και φορτηγά για να πάρουν ένα τέτοιο κινητήρα στην αρχή θα ήταν το μόλις πρόσφατα facelifted 6 hatchback, με το Nissan Qashqai να είναι η επόμενη ανησυχία επιπλέον κάτω από τη γραμμή.
Η κινεζική γονική επιχείρηση SAIC έχει ήδη ένα plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης στο Roewe 550, το οποίο μοιράζεται την πλατφόρμα της με το 6, καθώς και μια προσαρμοσμένη έκδοση αυτού είναι στις κάρτες για την Ευρώπη. Το 550 PHEV, το οποίο έχει κυκλοφορήσει στην Κίνα για δύο χρόνια, τροφοδοτείται από βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων καθώς και ηλεκτρικό κινητήρα που ενσωματώνονται για να δημιουργήσουν 194bhp. Η μπαταρία των 11,8kW μπορεί να φορτιστεί σε έξι έως οκτώ ώρες, ενώ η καθαρή ηλεκτρική ποικιλία αναφέρεται ότι είναι 36 μίλια.
Το παρόν MG 6 Hatchback προσφέρεται μόνο με κινητήρα ντίζελ 1,9 λίτρων, οπότε μια υβριδική βενζίνη επιλογής στον αντίπαλο Ford Focus πρέπει να επεκτείνει το κοινό-στόχο του. Όσον αφορά το πότε μπορούμε να περιμένουμε να δούμε ένα plug-in 6, ο Wang ήταν πρόθυμος να επισημάνει ότι η διεύρυνση της ποικιλίας του με τα επόμενα δύο νέα SUV ήταν το επίκεντρο για το άμεσο μέλλον.
Παρόλο που ένας ηλεκτρικός σχεδιασμός δεν είναι εκτός τραπέζης, η ιδέα MG EV που οδηγήσαμε το 2014, μας είπε ο Wang, σκέφτηκε για “πολύ μικρό” από τα κινεζικά στελέχη καθώς και είναι απίθανο να αναπτυχθεί οποιοδήποτε είδος χρόνου σύντομα.
Τα σχόλια έγιναν κατά την εισαγωγή του νέου εκθεσιακού χώρου της MG στο Piccadilly του Λονδίνου. Το Glitzy New Place έχει τοποθετηθεί για να προσελκύσει τους τουρίστες, τα αυτοκίνητα και τους λάτρεις των φορτηγών, καθώς και τους μελλοντικούς αγοραστές από τους ταραχώδεις δρόμους της πρωτεύουσας στο Buy για να “αποκτήσουν μια εικόνα για τη σύγχρονη μάρκα MG”. Καθώς διαθέτει σχέδια όπως το παρόν 3 καθώς και το 6, ένα μη-UK παράδειγμα της νέας GS καθώς και της EV Electric Concept.

Τώρα ελέγξαμε τη στρογγυλοποίηση της εκπομπής αυτοκινήτων της Σαγκάης του 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *