Το Jaguar F-Type ενημερώθηκε για το 2017 με μικρά tweaks design και νέα τεχνολογία

Jaguar αποκάλυψε έναν γύρο ενημερώσεων για το σπορ αυτοκίνητο F-Type, συμπεριλαμβανομένων νέων παραλλαγών μοντέλων, μικρών τσιμπημάτων σχεδιασμού και νέας τεχνολογίας, που έχει οριστεί Πωλούνται κατά το πρώτο τρίμηνο του 2017.
Είναι η πρώτη φορά που ο τύπος F έχει μεταφερθεί από τότε που κυκλοφορεί το 2012 και αυτό το νέο μοντέλο επωφελείται από μια ανανεωμένη ματιά σε όλη την περιοχή χάρη σε νέους, φρέσκο ​​μοντέλο ειδικών προφυλακτήρων με καθαρότερες γραμμές. Τα τσιμπήματα των προφυλακτήρων συνδέονται με τη συμπερίληψη πλήρους προβολέων LED.
21
Σχετικά με τη διαφήμισή μας adsclose

Τα εσωτερικά τσιμπήματα αποτελούν επίσης μέρος του πακέτου του 2017. Προσφέρονται νέα ελαφριά, λεπτή αθλητικά καθίσματα, 8kg ελαφρύτερα από την επόμενη επιλογή. Προσφέρονται επίσης νέα φινιρίσματα χρώνων, ινών άνθρακα και αλουμινίου, καθώς και η επιλογή της δερμάτινης ταπετσαρίας Siena Tan σε οποιοδήποτε μοντέλο.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα σπορ αυτοκίνητα προς πώληση αυτή τη στιγμή
Επίσης έρχεται σε κάθε τύπου F θα είναι νέα τεχνολογία ψυχαγωγίας. Κάθε αυτοκίνητο παίρνει την εγκατάσταση Touch Pro – μια οθόνη 8 ιντσών με λειτουργία αφής στυλ smartphone, πραγματική κυκλοφορία, καιρικές συνθήκες και μοιράζεται λειτουργίες ETA. Παράλληλα με το σύστημα ψυχαγωγίας στο Tech Stakes είναι ένα νέο χαρακτηριστικό Assist Park, το οποίο μπορεί να εντοπίσει τα κατάλληλα σημεία και να σταθμεύσει σε αυτά με το πάτημα ενός κουμπιού.
21

Δύο νέες παραλλαγές έχουν επίσης ρυθμιστεί να εμφανίζονται όταν ο τύπος F-Type κυκλοφορεί σε πώληση. Το R-Dynamic είναι ένα νέο μοντέλο πυρήνα και θα αντικαταστήσει το F-Type S στη σύνθεση με τις ίδιες επιλογές κινητήρα 335bhp και 375bhp, παράλληλα με τον ίδιο συνδυασμό οπίσθιου τροχού και όλων των τροχών- Οδηγήστε κινήσεις.
Το ξεχωριστό νέο μοντέλο είναι το F-Type 400 Sport, το οποίο θα είναι μόνο προς πώληση για τη διάρκεια του 2017. Διαθέτει μια αναβαθμισμένη έκδοση του υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα V6 3,0 λίτρων που βρέθηκε κάτω από το εύρος, συσκευάζοντας 395bhp. Θα είναι διαθέσιμες οι εκδόσεις με οπίσθιο τροχό και όλα τα τροχόσπιτα, αλλά όλα θα πάρουν το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ ταχυτήτων.
Ένα αναβαθμισμένο σασί συνοδεύεται από τα μεγαλύτερα φρένα και το σύστημα δυναμικής δυναμικής της Jaguar, επιτρέποντας στον οδηγό να επιλέξει μεμονωμένες ρυθμίσεις για το γκάζι, τη μετάδοση, τους αποσβεστήρες και το τιμόνι.
Παίρνει το πακέτο σχεδιασμού του αθλητισμού, εισάγοντας έναν πιο έντονο διαχωριστή μπροστινών πηγών, νέες πλευρικές φούστες και ένα μεγαλύτερο πίσω διαχύτη. Τρία χρώματα βαφής – ασήμι, μαύρο ή άσπρο – θα είναι διαθέσιμα, ενώ το εσωτερικό παίρνει κίτρινη ραφή αντίθεσης. Μοναδικά 400 σπορ κονκάρδες και γκρίζα σατέν χρώμα στους ζάντες αλουμινίου τελειώνουν από την εμφάνιση.

Οι τιμές για το Facelift F-Type 2017 θα ξεκινήσουν από £ 51.450 για το πρότυπο Coupe 335bhp. Το νέο R-Dynamic Trim ξεκινά από £ 55,150, ενώ το μοντέλο περιορισμένης έκδοσης 400 Sport θα ξεκινήσει από £ 70,115.
Σας αρέσουν οι λεπτές αλλαγές στον τύπο Jaguar F; Ενημερώστε μας παρακάτω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *