Νέο 2020 Volkswagen Golf: Οι τιμές και οι προδιαγραφές του Ηνωμένου Βασιλείου

της Volkswagen επέκτειναν ξανά τη σειρά MK8 Golf, με ένα νέο υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1,0 λίτρων. Ο νέος κινητήρας ενισχύει τον αριθμό των επιλογών του κινητήρα του Hatchback σε έξι και μειώνει την τιμή εισόδου του σε £ 23.300.
Στο γκολφ, ο τριών κυλίνδρων του Volkswagen 108bhp 1.0 λίτρων προσφέρει χρόνο 0,2 δευτερολέπτων 0,2 δευτερολέπτων και μέγιστη ταχύτητα 126 μίλια / ώρα. Τα στοιχεία της οικονομίας και των εκπομπών ανέρχονται στα 53,3 mpg και 129g/km του CO2 αντίστοιχα-και ο κινητήρας θα είναι διαθέσιμος μόνο με ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων έξι ταχυτήτων στην χαμηλότερη προδιαγραφή ζωής της Volkswagen.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Νέα κριτική γκολφ Volkswagen Volkswagen
Αργότερα φέτος, το MK8 Golf Range θα επεκταθεί και πάλι, με την Volkswagen να προσθέτει το δημοφιλές επίπεδο TRIM R-Line, μαζί με μια βασική επένδυση, το γκολφ και τις παραλλαγές GTI, GTI, GTD και R που επικεντρώνονται στην απόδοση.
Ο τυπικός εξοπλισμός για τη ζωή του γκολφ περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, προβολείς αυτόματων LED, αυτόματους υαλοκαθαριστήρες, αισθητήρες μπροστινού και πίσω χώρου στάθμευσης, ηλεκτρικά θερμαινόμενα και ρυθμιζόμενα καθρέφτες πόρτας και εκκίνηση χωρίς κλειδί. Οι αγοραστές λαμβάνουν επίσης βοήθεια από τη λωρίδα, προσαρμοστικό σύστημα ελέγχου ταχύτητας και ένα δυναμικό σύστημα προβολής δρόμων.
Στο εσωτερικό του, υπάρχει ένα εξίσου ολοκληρωμένο επίπεδο εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένου ενός ψηφιακού εργαλείου 10,25 ιντσών, της ασύρματης φόρτισης smartphone, μιας προσαρμοσμένης εγκατάστασης εσωτερικού φωτισμού 10 ιντσών και ενός συστήματος ψυχαγωγίας 10 ιντσών με Sat-Nav και Voice Control. Και τα δύο μπροστινά καθίσματα είναι ρυθμιζόμενα για το ύψος και την οσφυϊκή υποστήριξη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *