Kia novo ιδέα να επηρεάσει το Future Cee’d

Η ποικιλία των σχεδίων Mid-Size της Kia θα μπορούσε σύντομα να πάρει ένα ισχυρό makeover, αν μια απότομη νέα ιδέα στυλ που έχει κάνει ντεμπούτο στο φετινό show της Σεούλ είναι κάτι που πρέπει να περάσει. Το novo ‘fastback’ παρέχει πολύ περισσότερο από μια υπόδειξη για το πώς μπορεί να φανεί μελλοντικά τα μελλοντικά σχέδια της Kia σε όλο τον κόσμο, καθώς και ένας εκπρόσωπος της Kia επαλήθευσε ότι είναι ένα βλέμμα που σκέφτεται για την Ευρώπη.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το Novo είναι το έργο του Κέντρου Στυλ της Kia της Kia στην Κορέα, καθώς και χρησιμοποιεί μια προσαρμοσμένη έκδοση της γνωστής πλατφόρμας C-Segment που χρησιμοποιείται σε όλη την παγκόσμια σειρά σχεδιασμού της Kia. Χρησιμοποιώντας το στυλ ενός ομαλού coupe-saloon με το στυλ του Audi A5 Sportback, είναι μια απόκλιση από τα σημερινά θέματα της Kia και μέσα από το έξω.
8

Η γνωστή μάσκα “Tiger Nose” έχει προσαρμοστεί, ωστόσο από εκεί πίσω είναι εντελώς νέα περιοχή για την Kia. Η σύντομη προεξοχή, καθώς και η απειλητική πρόσληψη αέρα σπάζουν σε ένα καπό clamshell καθώς και τους τακτοποιημένους προβολείς. Ένα απότομα κυματοειδές αλεξήνεμο συνδυάζεται με το σύστημα ασημένιας στέγης αντίθεσης για να παρέχει στο όχημα μια εμφάνιση δύο τόνων, ενώ στο πίσω μέρος που το κεκλιμένο προφίλ παρέχει μέθοδο σε ένα γωνιακό οπίσθιο άκρο.
Στο εσωτερικό, είναι μια πολύ πιο μινιμαλιστική αίσθηση με δέρμα καθώς και αλουμίνιο τα κυρίαρχα υλικά, αν και δεν είναι ένας κόσμος μακριά από αυτό που μπορεί να δει σε μοντέλα πραγματικής ζωής. Η Smart Tech για την ιδέα περιλαμβάνει μια οθόνη οργάνων ολογράμματος καθώς και ένα touchpad δακτυλικών αποτυπωμάτων «τυφλού ελέγχου» τοποθετημένο από τον τροχό που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε διαφορετικά χαρακτηριστικά χωρίς να βγάζετε τα μάτια σας από το δρόμο.
8

Παρόλο που πολλές ιδέες αυτό το φιλόδοξο σπάνια βλέπει το φως της ημέρας καθώς και η Kia επιβεβαιώνει ότι το όχημα δεν θα κάνει την παραγωγή σε αυτή τη μορφή, είναι εξαιρετικά πιθανό ότι οι πτυχές στυλ που βλέπουμε εδώ θα φτάσουν στην ποικιλία Kia σε λιγότερο από μια δεκαετία. Ένας εκπρόσωπος της επιχείρησης δήλωσε ότι προεπισκόπηση των μελλοντικών γενεών οχημάτων C-segment για την επιχείρηση, καθώς και ότι “θα μπορούσε να επηρεάσει τις τελευταίες γενιές της CEE’d εάν η κατανόηση του κοινού είναι θετική”.
Αυτό υποδηλώνει ότι μπορούμε να περιμένουμε σχέδια που εισήχθησαν πλησιέστερα το 2020, όπως η CEE’d πέντε-πόρτες και η προαγωγία τριών πόρτων που θα επηρεαστεί από αυτό, ενώ οι αργότερα γενιές του πνεύματος καθώς και του αθλητισμού θα μπορούσαν επίσης να επηρεαστούν. Ένας σχεδιασμός coupe δεν αποκλείζεται στο μέλλον.

Τι πιστεύετε για τη νέα κατεύθυνση στυλ της Kia; Ας καταλάβουμε στην παρακάτω ενότητα σχολίων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *