Όλα τα έσοδα από τον φόρο αυτοκινήτων που θα επενδυθούν στο οδικό δίκτυο σε αύξηση χρηματοδότησης ύψους 30 δισ. Λίλη

μια επένδυση £ 30 δισεκατομμυρίων – που ονομάστηκε “μεγαλύτερος” από τους υπουργούς – θα ανακοινωθεί για τους δρόμους της Αγγλίας στον προϋπολογισμό της Δευτέρας, με το μεγαλύτερο μέρος του Τα χρήματα που χρηματοδοτούνται αποκλειστικά από το φόρο οδικού δικτύου.
Περίπου 28,8 δισεκατομμύρια λίρες θα προορίζονται για αυτοκινητόδρομους και μεγάλες τοπικές διαδρομές, με 420 εκατομμύρια λίρες στερλίνες για την επισκευή λακκούβων και των κατεστραμμένων τοπικών δρόμων, καθώς και για τη συντήρηση της γέφυρας. Θα διατεθούν ακόμη περισσότερα £ 150 εκατομμύρια για την αντιμετώπιση των τοπικών σημείων συμφόρησης.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον φόρο οδικής κυκλοφορίας Ved
Η είδηση ​​ότι όλοι οι ειδικοί ειδικοί για το αυτοκίνητο ή ο δρόμος θα δαπανηθούν αποκλειστικά για τη διατήρηση των δρόμων της Αγγλίας έχει χαιρετιστεί από οργανισμούς αυτοκινήτων. Προηγούμενες έρευνες έδειξαν ότι μόνο το ένα τέταρτο του VED δαπανήθηκε στους δρόμους και η ανακοίνωση της Δευτέρας θα ανταποκριθεί σε μια εγγύηση που έκανε ο πρώην καγκελάριος George Osborne το 2015 ότι ο οδικός φόρος θα πήγαινε στους δρόμους.
Με την κατανομή όλων των VED που καταβάλλεται από το 2020 έως το 2025 στους αυτοκινητόδρομους, ο καγκελάριος του υπουργείου Οικονομικών, Phillip Hammond, θα αυξήσει τον προϋπολογισμό της κυβέρνησης από ένα πρωτοφανές 40 %.
Οι αυτοκινητόδρομοι της Αγγλίας είναι υπεύθυνοι για περίπου 4.300 μίλια αυτοκινητοδρόμων και τακτικούς δρόμους, οι οποίοι αποτελούν μόνο το δύο τοις εκατό των συνολικών δρόμων της χώρας, αλλά φέρουν το ένα τρίτο της κυκλοφορίας με χιλιόμετρα και τα δύο τρίτα όλων των HGV κυκλοφορίας. Η ένεση μετρητών ύψους 28,8 δισεκατομμυρίων λιρών στερλινών αναμένεται να πληρώσει για βελτιώσεις στον αυτοκινητόδρομο, χαλάρωση συμφόρησης και μεγάλους νέους δρόμους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *