Το Wayray Holograktor Ride Halling Concept παρουσιάζει προηγμένη τεχνολογία Augmented Reality Tech

Swiss Tech Wayray έχει αποκαλύψει την ιδέα της Holograktor, μια συσκευή εξοικειωμένης ηλεκτρικής βόλτας που διαθέτει τεχνολογία Advanced Augmented Reality (AR).
Το EV των 4.4 μέτρων, τριών θέσεων μπορεί είτε να οδηγηθεί συμβατικά είτε να δοκιμάζεται εξ αποστάσεως χάρη σε μια ενσωματωμένη σύνδεση 5G Internet και έχει αναπτυχθεί γύρω από το σύστημα AR που προσφέρει περιεχόμενο στους χρήστες που μπορούν να καταναλώσουν, σύμφωνα με την επιχείρηση.

Το νέο 2022 κινητοποιήστε το limo που αποκαλύφθηκε με επίκεντρο την ανταλλαγή αυτοκινήτων

Ο Wayray λέει ότι ο Holograktor έχει κατασκευαστεί για να “επισημάνει την ωρίμανση της ολογραφικής τεχνολογίας της επανάστασης”. Ως αποτέλεσμα, το τζάμι του αυτοκινήτου ενσωματώνει την τεχνολογία AR, με το γυαλί παραθύρου να δείχνει την επικάλυψη της επαυξημένης πραγματικότητας.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το υλικό για το σύστημα στεγάζεται σε ένα κάλυμμα στην οροφή του αυτοκινήτου, που ονομάζεται «η γαρίδα», συμπεριλαμβανομένου του ολογραφικού συστήματος για τον πίσω επιβάτη. Οι προβολείς για τους μπροστινούς επιβάτες στεγάζονται στον πίνακα ελέγχου.
Μια διάταξη καθισμάτων 2+1 με πίσω κάθισμα τύπου θρόνου είναι απαραίτητη για το σχεδιασμό της έννοιας. Στην αποκάλυψη του ιδρυτή του Wayray του αυτοκινήτου Vitaly Ponomarev δήλωσε ότι “είναι το πρώτο αυτοκίνητο στην ιστορία που θα αναπτυχθεί γύρω από την κατανάλωση περιεχομένου και την αλληλεπίδραση, καθώς και το ολογραφικό τζάμι.
“Αυτό είναι ένα αυτοκίνητο που αναπτύχθηκε ειδικά για Zoomers, είναι για τους ανθρώπους που θέλουν να παίξουν και θέλουν να δημιουργήσουν και να καταναλώσουν περιεχόμενο.”
Η ασυνήθιστη διάταξη με ενιαία καθίσματα εμπνεύστηκε από δεδομένα που δείχνουν ότι πολύ περισσότερο από το 80 % των ταξιδιών Uber φέρουν μόνο ένα άτομο, σύμφωνα με το εμπορικό σήμα. Ο Ponomarev πρόσθεσε ότι “η ιδέα είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε το Uber Black, το Uber SUV ή το Uber Holograktor και αν επιλέξετε το Holograktor, η διαδρομή σας θα επιδοτείται με χορηγία περιεχομένου, οπότε η τιμή θα είναι πολύ χαμηλότερη.
20

“Κάθε χαρακτηριστικό και σχεδιαστικό θέμα οδηγείται από την ολογογραφία AR, συμπεριλαμβανομένης της γαρίδας. Ο επιβάτης στο πίσω μέρος θα πρέπει να κοιτάξει έξω από το παρμπρίζ, γι ‘αυτό ο σοφέρ και ο επιβάτης στα μπροστινά καθίσματα είναι σε απόσταση όσο το δυνατόν περισσότερο ».
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *