Το Tokyo Motor Show 2013 Evaluation

Το Tokyo Motor Show 2013 είναι μία από τις μεγαλύτερες και πολλές βασικές εμφανίσεις στο ημερολόγιο αυτοκινήτων, που διαθέτει εκθέσεις καθώς και ντεμπούτο από πολλούς τεράστιους κατασκευαστές. Αναφέρουμε online από την εκπομπή καλύτερα τώρα – εδώ είναι η στρογγυλοποίηση όλων των δράσεων.
Το Tokyo Motor Show είναι διαθέσιμο παράλληλα με την παρόμοια βασική εκπομπή LA Motor. Ορισμένα εξαιρετικά σημαντικά οχήματα έχουν κάνει τα ντεμπούτο τους και στις δύο εκπομπές ακριβώς την ίδια στιγμή, συμπεριλαμβανομένου του Porsche Macan, Jaguar F-Type Coupe, καθώς και του ολοκαίνουργιου μικρού 2014.
Ντάιττσου
Οι εκδόσεις Daihatsu Copentwo μιας νέας ιδέας Daihatsu Copen εμφανίζονται στο Τόκιο, ένα παραδοσιακό roadster, καθώς και ένα μοντέλο εμπνευσμένο από SUV, που υποδηλώνεται από την σκληρή του επένδυση στο σώμα. Και οι δύο ονομάζονται Kopen καθώς και τροφοδοτούνται από έναν τριών κυλίνδρων 660cc – καθορίζουν σε 145 χιλιοστά μικρότερο από ένα Volkswagen επάνω!. Ο Daihatsu πρόσφατα έβγαλε πρόσφατα από τις ευρωπαϊκές αγορές λόγω κακών πωλήσεων, ωστόσο η ιαπωνική κατασκευή ελπίζει ότι μια ιδέα του αναβιωμένου Daihatsu Copen Roadster στο Τόκιο Αυτοκίνητο Σάκερ θα ξεκινήσει το ποσοστό ενδιαφέροντος για το εμπορικό σήμα όταν πάλι.
Ιαγουάρος
F-Type Coupejaguar αποκάλυψε το Coupe τύπου F στο LA καθώς και στο Tokyo Shows, εισάγοντας μια νέα ναυαρχίδα 542BHP R στη διαδικασία. Το Coupe F-Type πηγαίνει προς πώληση την άνοιξη, με τιμή από £ 51.235-περίπου £ 7.000 λιγότερο από το μαλακό κορυφαίο καθώς και κλασματικά πολύ περισσότερο από το Porsche Cayman S. Επιλέξτε το F-Type R καθώς και εσείς Πληρώστε 85.000 £
Χόνδα
Honda S660, Honda Little SUV, Honda NSX Conceptthe Tokyo Motor Show 2013 κατέχει τέσσερα αυτοκίνητα για την Honda, με το επίκεντρο να είναι το νέο Honda S660 Concept, ένας πνευματικός διάδοχος του Agile Honda Beat από τη δεκαετία του 1960. Τροφοδοτείται από έναν τριών κυλίνδρων 660cc που συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με μετατοπιστές κουπιών τοποθετημένου στο τιμόνι. Επιπλέον, ο Ιάπωνας παραγωγός δείχνει την προσπάθειά του σε αντίπαλο της Nissan Juke, το Honda Little SUV.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *