Το New Mercedes-AMG GLC 43 Coupe SUV παίρνει το Παρίσι 2016

Αυτό είναι το νέο Mercedes-AMG GLC 43 Coupe-το πιο πρόσφατο ναυαρχίδα της AMG της μάρκας για να συμμετάσχει στην συνεχώς αυξανόμενη ποικιλία μοντέλων επιδόσεων. Είναι μαζί με το νέο GT C Roadster, καθώς και τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά Generation EQ, έχουν κατοικήσει τη στάση της Mercedes στο 2016 Paris Motor Show.
Το GLC 43 Coupe έχει το ίδιο ακριβώς Twin-Turbocharged V6 3,0 λίτρων καθώς και αυτόματο κιβώτιο εννέα ταχυτήτων που ανακαλύπτονται σε άλλα σχέδια «43», συμπεριλαμβανομένου του GLC 43 SUV καθώς και της περιοχής C 43. Ακριβώς όπως αυτά τα αυτοκίνητα, ο κινητήρας αναβοσβήνει 362bhp καθώς και 520nm ροπής καθώς και το στέλνει και στους τέσσερις τροχούς με το 4Matic System της Mercedes.
14

Το GLC 43 Coupe είναι ικανό να 0-62 μίλια / ώρα σε 4,9 δευτερόλεπτα-ακριβώς το ίδιο με το Porsche Macan GTS, καθώς και ταχύτερα από ένα Jaguar F-Pace S-καθώς και θα φτάσει σε περιορισμένη μέγιστη ταχύτητα 155mph. Τα επίσημα οικονομικά στοιχεία του κλίματος καυσίμων βρίσκονται σε 34mpg καθώς και 192G/km.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα 4x4s καθώς και SUVs
Δεδομένου ότι είναι ένα μοντέλο AMG, το GLC 43 Coupe διαθέτει αθλητικό σύστημα διεύθυνσης καθώς και ένα δυναμικό σύστημα κίνησης πέντε λειτουργιών. Η κοινή αναστολή αέρα υποδηλώνει ότι μπορείτε να αυξήσετε το ύψος του ταξιδιού εάν αναλάβετε επαρκή για να το βγάλετε εκτός δρόμου, ενώ το σύστημα 4Matic 4Matic 4Matic τετρακίνησης θα έπρεπε να παράγει μια πιο σπορ οδήγηση.
Το κομψό στυλ συνεχίζεται με το εξωτερικό και το εσωτερικό στυλ. Από το εξωτερικό, το GLC 43 Coupe έχει ένα χοντροκομμένο μπροστινό προφυλακτήρα, λίγο, ωστόσο, απότομα σκαρφαλωτή σπόιλερ, quad chrome εξάτμιση καθώς και ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών.
14

Στο εσωτερικό, οι αγοραστές αντιμετωπίζονται σε λεπτομέρειες όπως τα μεταλλικά πεντάλ, ο αντίκτυπος των ινών άνθρακα στην κεντρική κονσόλα, καθώς και οι αναλαμπές του κόκκινου στη ραφή του καθίσματος καθώς και στις ζώνες ασφαλείας. Οι συσκευές περιλαμβάνουν επίσης ανθρωπογενή δερμάτινα αθλητικά καθίσματα, αθλητικό τιμόνι, καθώς και ακόμη και μια οθόνη χρονοδιακόπτη κούρσας που προσφέρεται στην κεντρική οθόνη του συμπλέγματος οργάνων.
Το νέο Mercedes-AMG GLC 43 Coupe θα κάνει το δημόσιο ντεμπούτο του στο 2016 Paris Motor Show στις 28 Σεπτεμβρίου πριν από την πώληση τον Δεκέμβριο. Τα έξοδα είναι επί του παρόντος αιφνιδιαστικά, ωστόσο, επειδή το GLC Coupe είναι περίπου £ 5.000 πολύ περισσότερο από τη ρουτίνα GLC, θα μπορούσαμε να δούμε ότι το 43 coupe θα ξεκινήσει από περίπου £ 52.000.
Τι πιστεύετε για το νέο ναυαρχίδα GLC Coupe; Αφήστε μας ένα σχόλιο παρακάτω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *