Το New Land Rover Discovery Sport Testing Setents

Land Rover έχει εκτεθεί νέες λεπτομέρειες σχετικά με το λεπτομερές πρόγραμμα δοκιμών για το νέο Discovery Sport, υπογραμμίζοντας μια σειρά ομοιότητες με την πρωτότυπη ανάπτυξη του Partner Virgin Galactic.
Σύμφωνα με μια δήλωση, η ανακάλυψη των βρεφών έχει ήδη υποβληθεί σε 9.767 δοκιμές, συμπεριλαμβανομένων των καυτών και ψυχρής αντοχής σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -36 μοίρες έως 42 βαθμοί Κελσίου.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Ο Βρετανός κατασκευαστής σκοπεύει να αναβαθμίσει μερικές ορέξεις μπροστά από το ντεμπούτο του Freelander Replacement στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού τον Οκτώβριο, η προετοιμασία για την οποία περιλάμβανε πάνω από 181 δοκιμαστικά μουλάρια που καλύπτουν περίπου 750.000 μίλια σε διάφορα εδάφη. Αυτό περιλάμβανε την επιθεώρηση της διαχείρισης γύρω από τους αγώνες όπως το Nurburgring, καθώς και την εξέταση του τρόπου με τον οποίο προσφέρει το Discovery Sport με βάθη νερού ύψους έως και 600 χιλιοστών, 40 βαθμών, καθώς και μειώσεις 45 μοιρών.
Είναι αυτό το προφανές ενδιαφέρον να αναλυθεί η λεπτομέρεια που στηρίζει τη συνεργασία με τη βιομηχανική διαστημόπλοια της Virgin-to-launch. Αποκαλύφθηκε τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, το σχέδιο βασίζεται στην ανταλλαγή αξιών καθώς και στην εμπειρία για να βοηθήσει κάθε μάρκα να παράγει τεχνολογίες αιχμής.
“Υπάρχει μια τυπική προσέγγιση για τη μηχανική μεταξύ του Land Rover καθώς και των συνεργατών μας Virgin Galactic”, σχολίασε ο Murray Dietsch, διευθυντής προγράμματος Land Rover. “Ξεκινάμε με μια έννοια καθώς και την ανάπτυξη από εκεί, κοστίζει χρόνια εξευγενίζοντας ένα στυλ, καθώς και δοκιμές σε απευθείας σύνδεση πριν τα πρώτα πρωτότυπα βλέπουν την άσφαλτο”.
Η Virgin Galactic CEO George Whitesides συμφώνησε, καθώς και πρόσθεσε: “Στη μηχανική καθώς και στο σχεδιασμό, όπως το Land Rover, η εστίασή μας είναι η ακρίβεια, η εφευρετικότητα, καθώς και ο απαράμιλλος σχεδιασμός”.
Ενώ η Land Rover προετοιμάζεται για το Discovery Sport να χτυπήσει εκθεσιακούς χώρους στις αρχές του 2015, η Virgin Galactic κλιμάκωσε τα δικά του σχέδια, καθώς και το πρόγραμμα για το πρώτο του Full Fullflight αργότερα φέτος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *