Το New 2020 Audi A3 Saloon εμφανίζεται για να χειριστεί τη BMW 2 Series Gran Coupe

Audi έχει διευρύνει τη νέα σειρά A3 με την εισαγωγή αυτού: το νέο Saloon A3. Είναι ένα συμπαγές όχημα σαλόνι που βασίζεται στο προεξέχον οικιακό hatchback της εταιρείας καθώς και στον επικεφαλής αντίπαλο γκολφ της Volkswagen, καθώς και εδώ για να χειριστεί το τελευταίο σαλόνι της Mercedes A-Class καθώς και το νέο BMW Series Gran Coupe.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Οι εκδόσεις Saloon του A3 εισήχθησαν κατά τη διάρκεια της ζωής του μοντέλου MK3 A3 προηγούμενης γενιάς, αναπτύσσοντας αυτό που ήταν μια τεράστια σύνθεση τριών και πέντε πόρων μοντέλων hatchback, του Saloon, καθώς και του A3 Cabriolet. Αυτή τη φορά γύρω, η Audi σχεδιάζει μια μικρότερη οικογένεια Α3. Το Hatchback των τριών θυρών καθώς και οι μετατρέψιμες εκδόσεις δεν θα εμφανιστούν, αν και ένα νέο fastback που βασίζεται σε αυτό το σαλόνι μπορεί να ακολουθήσει, για να ανταγωνιστεί το Mercedes CLA, καθώς και τις Hot Rs 3 εκδόσεις του Sportback καθώς και του Saloon αναμένονται.

Νέα κριτική Audi A3 2020

Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα MEB της Volkswagen Group, το νέο Saloon A3 προσφέρεται με την τελευταία τεχνολογία Hybrid Drive 48 VOLT, ενώ η τελευταία βοήθεια οδηγού, η συνδεσιμότητα καθώς και τα χαρακτηριστικά ψυχαγωγίας που εισήχθησαν στο τελευταίο A3 Sportback είναι παρόντες σε αυτή τη νέα έκδοση Saloon Bodied Version .
Αυξάνεται σε μήκος κατά 40mm, σε 4.500mm συνολικά, ενώ είναι οριακά ευρύτερο και ψηλότερο, επίσης, κατά 20mm καθώς και 10mm αντίστοιχα. Το μεταξόνιο παραμένει όπως ήταν, ωστόσο, ενώ η Audi δηλώνει ότι υπάρχει ένα smidgen περισσότερο κεφάλι καθώς και αίθουσα ώμων, τα πόδια πρέπει να παραμένουν αμετάβλητα. Το μέγεθος του μεγέθους εκκίνησης κολλάει στα 425-λίτρα με τα πίσω καθίσματα και στην τοποθεσία, κάτι που είναι κάπως περισσότερο από τα 380 λίτρων στο A3 Sportback, ωστόσο σε διαφορετική κατάσταση.
12

Το μπροστινό άκρο του Saloon A3 ανυψώνεται από το A3 Sportback, με τη μεγαλύτερη οκταγωνική, Honeycomb Pattern Grille του νέου αυτοκινήτου καθώς και τους προβολείς με σχήμα βέλους, που προσφέρονται με καινοτομία Matrix LED σε εκδόσεις με την εποπτεία. Το όχημα διατηρεί τις μοναδικές περικοπές του hatchback καθώς και τις εκτοξεύσεις κάτω από τις πλευρές, ωστόσο η γραμμή του σώματος που διαρρέει κατά μήκος του πυθμένα των θυρών δεν σαρώνει τόσο πολύ, για να τονίσει το μεγαλύτερο σώμα. Γύρω από την πλάτη, τα νέα φώτα της υπογραφής του A3 καθώς και το bootlid επανασυσκευάζονται σε ένα οπίσθιο άκρο σαλόνι με ένα μικρό σπόιλερ.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *