Το Lexus RC καθώς και το RC F ενημερώθηκε με νέα τεχνολογία για το 2018

Lexus έχει ενημερώσει τη σειρά RC coupe για το 2018, εισάγοντας νέες βασικές συσκευές σε όλα τα σχέδια καθώς και προσθέτοντας ένα νέο επίπεδο επένδυσης σε υποδοχή μεταξύ του F Sport καθώς και τα κορυφαία αυτοκίνητα.
Σε όλη την περιοχή, το σύστημα ασφαλείας της Lexus+ η σουίτα της τεχνολογίας βοήθειας αυτοκινήτων είναι τώρα βασικός εξοπλισμός. Το πακέτο περιλαμβάνει ένα σύστημα προειδοποίησης πριν από τη σύγκρουση, προσαρμοστικό κρουαζιερόπλοιο, αυτόματους προβολείς υψηλών δοκών καθώς και προειδοποίηση αναχώρησης λωρίδων.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα αθλητικά οχήματα για πώληση 2018
Στο εσωτερικό, όλα τα οχήματα είναι τώρα εξοπλισμένα με πλοήγηση Lexus Premium, που εμφανίζεται σε οθόνη ψυχαγωγίας 10,3 ιντσών που λειτουργεί χρησιμοποιώντας το σύστημα διαχείρισης Touchpad Touchpad της εταιρείας. Κάπου αλλού υπάρχει μια νέα λειτουργία «αυτόματης χρήσης» για το τιμόνι καθώς και το κάθισμα του οδηγού, το οποίο ωθεί το κάθισμα και τραβά το τιμόνι για πολύ ευκολότερη είσοδο καθώς και έξοδο, ενώ το σύστημα διαχείρισης του κλίματος τώρα λεπτομερείς λεπτομέρειες Κάθε ιδιωτικό σημείο εξαερισμού στην καμπίνα.
Σάντουιτς ανάμεσα στο Mid Variety RC F Sport καθώς και το RC Premier Designs είναι το νέο Fort Premier Pack Car, που διατίθεται από £ 43.540. Στην κορυφή του F Sport, αυτός ο νέος σχεδιασμός κερδίζει ένα 17-speaker Mark Levinson Surround Noise Audio Setup, ένα DVD Player, ένα ψηφιακό ραδιόφωνο DAB που δηλώνει το Lexus να υπερηφανεύεται .
Αυτές οι τροποποιήσεις έχουν χρησιμοποιηθεί και για το V8 Powered RC F, το οποίο κερδίζει μια έκδοση Plus Pack εκτός από το βασικό όχημα RC F καθώς και την έκδοση RC F Carbon. Το πακέτο Plus λαμβάνει ημι-ανυλενική δερμάτινη ταπετσαρία καθώς και αεριζόμενα μπροστινά καθίσματα, ακριβώς την ίδια διαμόρφωση ήχου του 19-speaker, όπως στο Premier Pack, ένα σύστημα παρακολούθησης τυφλών περιοχών, στο πίσω μέρος της κυκλοφοριακής κυκλοφορίας καθώς και στην βοηθητική τροποποίηση της λωρίδας . Διατιμάται από £ 62.620.
Η ανανεωμένη σειρά RC είναι προς πώληση τώρα, με το επίπεδο εισόδου RC 300H High-end σχεδιασμό να τιμολογείται από £ 39.140-μια ώθηση £ 1.995 για το επιπλέον κιτ.
Τώρα ελέγχετε για το μεγαλύτερο αδελφό του RC – το νέο LC Coupe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *