Το DB11 Q από την Aston Martin δείχνει την υπηρεσία Bespoke

Η Aston Martin προετοιμάζει το show της Γενεύης για το 2017 και παράλληλα με τα νέα Vanquish S και AM-RB 001 που έχουμε ήδη δει θα είναι μια έκδοση του DB11 Αναπτύχθηκε για να αναδείξει την υπηρεσία εξατομίκευσης της British Brand ‘Q από την Aston Martin.
Το DB11 στην επίδειξη θα ολοκληρωθεί στο Zafre Blue Paint, με λεπτομέρειες από ίνες άνθρακα για τους διαχωριστές, τα περβάζια, τα διαχυτήρια και τους καθρέφτες πόρτας. Το χρώμα έχει επίσης εφαρμοστεί στους τροχούς, δίνοντας στο αυτοκίνητο μια πολύ ξεχωριστή εμφάνιση. Στο εσωτερικό υπάρχει μαύρη δερμάτινη ταπετσαρία με το λογότυπο Q με ανάγλυφο στα προσκέφαλα, μαζί με ένα σύνολο αποσκευών με έγχρωμα.
10

Ενώ οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από το Q από την Aston Martin ‘Collection’ όταν αγοράζουν, η οποία περιλαμβάνει χρώματα χρωμάτων, εσωτερικούς τρόπους και υλικά τελειώματα, υπάρχει και η υπηρεσία «Επιτροπής» που παίρνει ακόμα πολύ πιο προσαρμοσμένη.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Σύμφωνα με τον Matthew Bennett, ο γενικός διευθυντής της υπηρεσίας, “Το μόνο όριο είναι η φαντασία σας”. Μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα κενό φύλλο χαρτιού και να δημιουργήσετε το ιδανικό σας αυτοκίνητο. Είναι μια υπηρεσία παρόμοια με εκείνη που προσφέρει τα κορυφαία μάρκες αυτοκινήτων της Βρετανίας, καθώς η Rolls-Royce και η Bentley επιτρέπουν επίσης στους πελάτες να κάνουν εξαιρετικά εξατομικευμένες επιλογές κατά την παραγγελία ενός νέου αυτοκινήτου.
Τι είδους Aston Martin θα χτίσατε; Ενημερώστε μας παρακάτω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *