Τα φανάρια που πρέπει να εισαχθούν στους αυτοκινητόδρομους

πρέπει να εισαχθούν για πρώτη φορά στους αυτοκινητόδρομους του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς οι αυτοκινητόδρομοι της Αγγλίας προσπαθούν να καταπολεμήσουν την αυξανόμενη συμφόρηση.
Το σύστημα δοκιμών £ 7 εκατομμυρίων μεταδίδεται στην ανταλλαγή Croft, όπου η διασταύρωση 21Α του M6 συναντά τη διασταύρωση 10 του M62 κοντά στο Warrington, Cheshire. Τα φώτα σε αυτό το σύνδεσμο Road Junction θα λειτουργούν κατά τις κορυφαίες ώρες.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Νεότερα ζωντανά νέα κυκλοφορίας M6
Ενώ τα φανάρια υπήρξαν εδώ και μερικά χρόνια στους δρόμους ολίσθησης αυτοκινητοδρόμων, αυτό το νέο σχέδιο σηματοδοτεί τα πρώτα φώτα που έχουν εγκατασταθεί στο ίδιο το δίκτυο αυτοκινητοδρόμων. Ενώ τα 2.300 μίλια του αυτοκινητόδρομου του Ηνωμένου Βασιλείου αντιπροσωπεύουν μόνο το ένα τοις εκατό του εθνικού οδικού δικτύου, αντιπροσωπεύουν το 21 % των 323 δισεκατομμυρίων μιλίων ταξιδιού κάθε χρόνο και η κυκλοφορία των αυτοκινητοδρόμων αυξήθηκε κατά 30 % πέρυσι σε σύγκριση με τα μέσα της δεκαετίας του ’90 .
Αυτά τα στατιστικά στοιχεία επιβεβαιώνονται από τους ίδιους τους Chauffeurs, το 61 % των οποίων ανέφερε σε μια έρευνα που δημοσιεύθηκε αυτό το μήνα ότι αισθάνθηκε ότι η κυκλοφορία του αυτοκινητόδρομου είχε επιδεινωθεί το τελευταίο έτος.
• Ποιος είναι ο πιο αργός αυτοκινητόδρομος του Ηνωμένου Βασιλείου;
Το νέο σχέδιο θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο με την εισαγωγή των “μεταβλητών ηλεκτρονικών πίνακες μηνυμάτων” μεταξύ των διασταυρώσεων εννέα και 11 του ανατολικού M6. Στη συνέχεια, τον Ιανουάριο, θα ενεργοποιηθούν τα φανάρια στο τέλος των δρόμων συνδέσμων στο ανατολικό M62. Οι αυτοκινητόδρομοι της Αγγλίας αναφέρουν ότι το σχέδιο θα παρακολουθείται στενά και “τα φώτα θα ελεγχθούν για να ελαχιστοποιηθούν η ουρά στο M6”.
• Νεότερα ζωντανά νέα κυκλοφορίας M25
Εάν είναι επιτυχής, το σύστημα δοκιμών θα μπορούσε να κυκλοφορήσει σε άλλους δρόμους του αυτοκινητοδρόμου στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς οι προϊστάμενοι μεταφορών συνεχίζουν να μειώνουν τη συμφόρηση στο οδικό δίκτυο του Ηνωμένου Βασιλείου, το οποίο κοστίζει την οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου £ 9 δισ. Ετησίως.
Οι αυτοκινητόδρομοι Andy Withington δήλωσε: “Μόλις το σύστημα είναι πλήρως λειτουργικό, θα παρακολουθήσουμε τη χρήση του για μια περίοδο μέχρι ένα χρόνο. Εάν είναι επιτυχής – και πιστεύουμε ότι θα είναι – θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε άλλους αυτοκινητόδρομος προς αυτοκινητόδρομους δρόμους σε ολόκληρη τη χώρα. ”
Πιστεύετε ότι τα φανάρια στους αυτοκινητόδρομους είναι καλή ιδέα; Ενημερώστε μας παρακάτω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *