Τα νέα αυτοκίνητα και οι καταχωρίσεις φορτηγών αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη περίοδο ανάπτυξης

νέα αυτοκίνητα και καταχωρίσεις φορτηγών στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν ενισχυθεί για τον 27ο μήνα τρέξιμο, σηματοδοτώντας ένα νέο ρεκόρ.
Για τον Μάιο καταγράφηκαν συνολικά 194.032 αυτοκίνητα και φορτηγά, μια αύξηση 7,7 % στα στοιχεία από τον Μάιο του 2013, σύμφωνα με στοιχεία της Εταιρείας Μοθηρικών Μοθηρικών, καθώς και των εμπόρων.
Αυτή η σημερινή ώθηση είναι ο 27ος μήνας που σημειώθηκε σε ετήσια βάση, χτυπώντας το προηγούμενο ρεκόρ των 26 μηνών που ορίστηκε μεταξύ Μαΐου 1987 καθώς και τον Ιούνιο του 1989.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Τα στοιχεία για το ενδέχεται επίσης να δείξουν ότι οι καταχωρίσεις για το έτος έχουν ήδη χτυπήσει 1.058.974, γεγονός που αντιπροσωπεύει μια ώθηση 11,6 % την ίδια πέρυσι πέρυσι.
Ο διευθύνων σύμβουλος της SMMT, Mike Hawes, δήλωσε: “Τους τελευταίους 27 μήνες, οι ολοένα και πιο εντυπωσιακοί καταναλωτές έχουν τραβηχτεί σε μερικά εκπληκτικά νέα προϊόντα, που έχουν τραβηχτεί από έξυπνες τεχνολογίες, βελτιωμένο οικονομικό κλίμα καυσίμου καθώς και ανταγωνιστικές προσφορές να βοηθήσουν τα νέα αυτοκίνητα και το φορτηγό Α. πολύ πιο προσιτή.
Το Ford Fiesta συνεχίζει να κυριαρχεί στο τραπέζι των καλύτερων πωλητών, που κάθεται στην κορυφαία περιοχή για άλλη μια φορά για το μήνα. Το γκολφ Volkswagen χειρίστηκε για να γλιστρήσει στη δεύτερη θέση, συμμορφώθηκε προσεκτικά από το Vauxhall Corsa στο τρίτο σημείο.
Στη δεκαετία από το 2004 έως το 2013, ο αριθμός των αυτοκινήτων και των φορτηγών που καταγράφηκαν με ζάντες αλουμινίου, καθώς οι κοινές αυξήθηκαν από 65% σε 87,1%, ενώ ο κλιματισμός ήταν κοινός στο 95,4% των αυτοκινήτων και των φορτηγών το 2013 σε σύγκριση με μόλις 75,3% το 2004.
Για πολύ περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα πολύ δημοφιλή αυτοκίνητα και φορτηγά στο Ηνωμένο Βασίλειο, επιθεωρήστε τα πλήρη αυτοκίνητα και τις εγγραφές φορτηγών εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *