Ο Stephen Hammond ανοίγει εκ νέου τη διαμάχη ορίων 80mph

Η κυβέρνηση εξακολουθεί να ελέγχει τη δυνατότητα των ορίων ταχύτητας 80mph, σύμφωνα με τον υπουργό Carry Stephen Hammond.
Τα σχόλιά του ήρθαν σε μια περιθωριακή συνάντηση στο συνέδριο του Συντηρητικού Κόμματος στο Μάντσεστερ και υπογραμμίζουν μια σοβαρή διαφορά γνώμης στο Τμήμα Μεταφορών.
Ο γραμματέας των μεταφορών Philip Hammond ανακοίνωσε τα σχέδια το 2011, πριν ο σημερινός γραμματέας Patrick McLoughlin απέκλεισε την προοπτική νωρίτερα αυτό το έτος.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Αλλά τώρα ο Stephen Hammond είπε ότι πρέπει να “επανεξεταστεί”. Είπε σε έναν ακτιβιστή: “Ο κ. Philip) Hammond είναι ένας καταπληκτικός υποστηρικτής των 80 μιλίων την ώρα. Νομίζει ότι είναι το ιδανικό πράγμα που πρέπει να κάνουμε.
“Αυτή δεν είναι μια παγκόσμια άποψη μεταξύ των συναδέλφων μου και αυτή τη στιγμή, επειδή υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός άλλων πραγμάτων, δεν έχουμε σταματήσει να δουλεύουμε σε αυτό, αλλά δεν είναι προτεραιότητα.
“Δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι ταξιδεύουν σε 80 μίλια την ώρα και θα μπορούσαμε να επιβάλουμε 80 μίλια την ώρα, σε κάποιο στάδιο θα θέλουμε να επιστρέψουμε και να το δούμε”.
• Όριο ταχύτητας 80mph ακόμα στην κυβερνητική ατζέντα
Νωρίτερα φέτος, ο Stephen Hammond δήλωσε αποκλειστικά στην Automobile Express ότι οι δοκιμές για όρια 80 μίλια / ώρα θα ξεκινούσαν το 2014. Είπε: “Το [80mph] δεν είναι νεκρό. Το σκεφτόμαστε. Σκεφτόμαστε πώς θα μπορούσαμε να το δοκιμάσουμε αντί να πάμε σε μια διαβούλευση.
“Νομίζω ότι θα ήταν ζωτικής σημασίας να έχουμε μια καλή δοκιμή βασισμένη σε αποδεικτικά στοιχεία. Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε αυτό και υποψιάζομαι ότι θα μπορέσουμε να πούμε κάτι σε αυτό το φθινόπωρο. ”
Αλλά μέσα σε λίγες μέρες, είχε πολύ δημοσίως χαστούκια από το αφεντικό του, Patrick McLoughlin, ο οποίος είπε στους Times: “Δεν είναι κάτι που είναι υψηλή προτεραιότητα”. Και μια πηγή κοντά στο McLoughlin πρόσθεσε: “Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί με τον Patrick McLoughlin ως γραμματέας μεταφοράς.”
Τώρα ο Stephen Hammond άνοιξε ξανά τη διαμάχη – αν και αρνήθηκε να πει εάν έσπασε ποτέ το νόμο οδηγώντας σε 80 μίλια / ώρα όταν πιέστηκε.
Είστε υπέρ της ενίσχυσης του εθνικού ορίου ταχύτητας στα 80mph; Ή είστε ενάντια στην ιδέα; Ενημερώστε μας τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *