Ο Qoros στο ντεμπούτο της στη Γενεύη

Κινέζος κατασκευαστής Qoros θα κάνει ντεμπούτο σε τρία σχέδια στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, με το πρώτο από τα νέα αυτοκίνητα και τα φορτηγά να πωλούνται στην Κίνα καθώς και στην Ευρώπη στα τέλη του 2013.
Ο Qoros θα αποκαλύψει ένα σαλόνι, ένα crossover καθώς και ένα SUV στην παράσταση, ωστόσο το πρώτο που θα εμφανιστεί θα είναι το σαλόνι. Κάθε αυτοκίνητα και φορτηγό θα βασίζεται σε ένα αρθρωτό σασί που επιτρέπει στην ποικιλία σχεδιασμού να διευρύνεται για να συμπεριλάβει υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα. Ο Qoros δηλώνει ότι οι νέες παραλλαγές θα μπορούσαν να εισαχθούν σχεδόν κάθε έξι μήνες.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Ο σχεδιασμός του σαλόνι δημιουργήθηκε από τον εκτελεστικό διευθυντή του Style Gert Hildebrand του Qoros, ο οποίος είναι καλύτερος για τη δημιουργία του BMW MINI. Ο Qoros δηλώνει ότι θα “παρουσιάσει μια γλώσσα στυλ που επηρεάζεται από τις σύγχρονες ευρωπαϊκές προτιμήσεις”.
Για να μετριάσει κάθε τύπο φόβων σχετικά με την ανάπτυξη υψηλής ποιότητας καθώς και την ασφάλεια, ο Qoros δήλωσε ότι όλα τα σχέδιά του θα κατασκευαστούν για να “λάβουν μέγιστες βαθμολογίες σε δοκιμές ασφαλείας Euro NCAP”.
Τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά θα αναπτυχθούν σε εργοστάσιο στην Κίνα, με προκαταρκτική ικανότητα παραγωγής 150.000. Η εταιρεία δηλώνει ότι η παραγωγή μπορεί να ενισχυθεί σε 450.000 μονάδες το χρόνο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *