“Ίσως αν το Ηνωμένο Βασίλειο είχε κάποιον όπως το Trump, η MG Rover δεν θα είχε καταρρεύσει και θα καεί”

τηλεφώνησα στο Τμήμα Επιχειρήσεων, Προώθησης και Δεξιοτήτων της κυβέρνησης. Διευθύνεται από τον Sajid Javid MP, έναν πρώην πίνακα. Οι υπουργοί του προσδιορίστηκαν περιλαμβάνουν τον Jo Johnson, τον Nick Boles καθώς και τον Λόρδο Maude. Επίσης, είναι οι τραπεζίτες-cum-politicians.
Κανείς δεν μπόρεσε να πάρει το τηλεφώνημά μου. Συνεπώς, συμμορφώθηκα με το πρωτόκολλο εμπειρογνωμόνων καθώς και μίλησα με έναν υπάλληλο (στο γραφείο Τύπου BIS) που με ανέφερε σε έναν ακόμη υπάλληλο PR ο οποίος, με τη σειρά του, δήλωσε ότι έπρεπε να ζητήσει συμβουλές από «υπάλληλο πολιτικής» εάν – σοκ, τρόμος – Ζήτησα μια ανησυχία που απάντησε.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• “Έχει πραγματικά σημασία πού η JLR αναπτύσσει τον επόμενο αμυντικό;”
Ήταν σύντομη, θαυμάσια καθώς και – ενόψει της δήλωσης της JLR ότι απλώς υπέγραψε μια επιστολή πρόθεσης να αναπτύξει οχήματα στην Ανατολική Ευρώπη – νόμιμη, κατάλληλη, και πήγε έτσι:
Ποια είναι η επίσημη προβολή της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου/BIS σχετικά με τους Βρετανούς κατασκευαστές αυτοκινήτων που βασίζονται σε κατασκευαστές μονάδων παραγωγής εκτός της Βρετανίας, καθώς και τους περιφερειακούς (και όχι τους βρετανούς) εργαζόμενους σε αυτές τις γραμμές παραγωγής στο εξωτερικό;
Πέντε φορές, καθώς και μετρώντας, το έβαλα άμεσα ανησυχία για την κυβέρνηση/BIS. Εκτός από πέντε φορές, υπήρξε μια περιφρονητική άρνηση να μου δώσει άμεση απάντηση και, με τη σειρά μου, εσείς.
Ακόμη και όταν απλοποίησα το ήδη βασικό ζήτημα ρωτώντας αν η βρετανική κυβέρνηση α) εγκρίνει, β) αποδοκιμάζει ή γ) έχει μικτά συναισθήματα για τέτοια ξένα εργοστάσια, δεν θα μπορούσε να επιλέξει αν θα επιλέξει την επιλογή Α, Β ή γ. Είτε το BIS δεν καταλαβαίνει το πρώτο πράγμα για τα εργοστάσια εξαγωγής επιχειρηματικών επιχειρήσεων με βάση τη Βρετανία, καθώς και καθήκοντα σε πιο προσιτά μέρη εκτός της Βρετανίας.
• Νέο εργοστάσιο JLR στη Σλοβακία για την ανάπτυξη νέου αμυντικού
Ή κατανοεί τις τρομακτικές συνέπειες αυτών των επιχειρήσεων που δημιουργούν εργοστάσια μειωμένες τιμές καθώς και εργατικά δυναμικά στο εξωτερικό, ωστόσο φοβάται να αναγνωρίσει δημόσια, να μην πειράζει ποτέ το θέμα.
Ενώ ο Javid καθώς και οι συναδέλφους του τραπεζίτη στο BIS φαίνεται να είναι σε άρνηση, ο Donald Trump υιοθετεί μια εντελώς διαφορετική στάση. Ο προέδρος κατοικιών ή εμπορικών ακινήτων-cum-cum-prospective είναι ζωντανός στο Ford σχεδιάζει να εξάγει εργοστάσια οχημάτων καθώς και καθήκοντα από την Αμερική στο Μεξικό.
Μπροστά από αμέτρητους θαυμαστές, απειλούσε επίσημα την επιχείρηση που, αν εκλεγεί, θα – με τιμωρητικές φόρους ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεται – σταματήστε απολύτως να λαμβάνει εργοστάσια καθώς και καθήκοντα μακριά από τους Αμερικανούς καθώς και την παράδοση τους στους Μεξικανούς .

Ίσως, ίσως, αν ο Blighty είχε μια μπάλα, μπορεί να κάνει πολιτικό τύπο όπως το Trump τα τελευταία χρόνια, ο Mg Rover δεν θα είχε καταρρεύσει καθώς και καίγεται, καθώς και η Ford θα μπορούσε να αποφευχθεί από απολύτως – καθώς και ντροπή – εγκαταλείποντας Το όχημά του καθώς και οι δραστηριότητες κατασκευής van στη Βρετανία.
Συμφωνείτε με τον Mike Rutherford; Εγγραφείτε στη διαμάχη στα παρακάτω σχόλια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *